Amna, despre motivele care i-au distrus căsnicia: «Este un mare zbucium în mine»

amna.jpg

Amna, detalii neștiute despre divorț
Foto Instagram

Amna a divorțat în vara anului 2019, după o căsnicie de 9 ani. Dar toate trăirile acumulate au făcut-o să-și dorească mai mult să se concentreze pe carieră, lansând mai multe melodii în care vorbește despre regretele cu care a rămas după căsnicie. Are 35 de ani, este mamă și o cântăreață de succes, iar de câteva luni a devenit o femeie liberă.

Vedeta a lansat de curând o piesă în care povestește ce a dus la destrămarea căsniciei, iar fanii au fost foarte emoționați. Amna acuză destrămarea căsniciei pe motivul dorinței sale de a face muzică.

„Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin. Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisa cursă a șobolanului încercând să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, a spus Amna, invitată la emisiunea Teo Show. 

Amna, pe numele real, Cristina Andreea Mușat, s-a ferit să spună public ce a dus la separarea de soțul ei, Cristi Mușat, și s-a rezumat să facă un anunț pe Instagram.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned“, a scris artista, pe 23 iulie.

Amna a lansat o piesă despre căsnicia eșuată

”Cum să îmi reproșez că noaptea dorm cu el în pat/Că ești pe locul 2 și nu te mai fac să te simți bărbat/Cum să te porți așa de când am devenit părinți/Când n-am vrut altceva decăt să fim uniți/Nu te mai recunosc/Azi doare tot ce a fost/Mă apasă rău tacerea ta/Îți ferești privirea de a mea/Azi nu te mai recunosc/ Cât m-ai iubit demult și ai vrut să fii cu mine/La bine și la rau ne-am jurat să fim, știi bine/Și uite unde ajungi când ai orgoliul mai presus de orice/Se rupe ceva și nu mai poți lipi bucăți de suflete”.

 

Amna şi Cristi au împreună un băieţel de 5 ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevastă, pe când se aflau într-o vacanţă, în Egipt, după mai mulți ani de relaţie. Artista a mărturisit că se aştepta la asta, dar el a ţinut-o pe jar până în ultimul moment. 

„Am oficializat relaţia după trei-patru ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, declara Cristi, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp. În 2014, Amna devenea pentru prima dată mămică şi era în culmea fericirii. Cântăreaţa şi-a ascuns însă foarte bine sarcina. Timp de 7 luni, doar apropiaţii ei au ştiut că urmează să nască.

Cristi povestea că momenul naşterii a fost unul neaşteptat. Chiar daca la începutul sarcinii nu au fost probleme grave, ci doar emotii, la ultimul control medicul le-a programat naşterea în regim de urgenţă, înainte de termen, pentru că fătul avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului. Din fericire, totul a decurs perfect. În cele 9 luni de sarcină, artista a avut grijă şi nu a mâncat dupa ora 18, aşa că i-a fost uşor să păstreze discreţia pentru că a luat în greutate doar 9 kg.

Loading...
 
 

Citește și