Americanu' din «La Bloc», ieri vedetă tv, azi şofer de taxi

12_foto-1-5-col.jpg

Aproape în fiecare seară, preţ de câteva ore, Emil plimbă clienţii cu maşina lui, marca Mercedes
Foto: masini. ro

Emil Mitrache (51 de ani) a dat lovitura cu serialul ”La Bloc”, difuzat în perioada 2002-2007 de PRO TV. Şarmantul actor a interpretat rolul unui tip descurcăreţ care ştia să scoată bani şi din piatră seacă. Nu a scăpat nici acum de porecla Americanu’ şi, exact ca în producţia tv care i-a adus celebritatea, Emil face de toate. Mai nou, s-a apucat de taximetrie.

Celebrul actor ne-a vorbit despre noul său loc de muncă, şofer de taxi, cu ajutorul căruia mai aduce în casă un ban în plus: „Dacă nu apar la televizor asta nu înseamnă că nu fac nimic. De o lună sunt taximetrist, în sistem Uber, şi o fac atunci când am timp. Am un Mercedes, însă trebuie să ştiţi că acest lucru nu-l face oricine, trebuie să ai abilităţi, să fii un şofer bun şi să ai răbdare, trebuie să îndeplineşti nişte cerinţe. Nu o iau ca pe o ocupaţie, nu îmi permit să am timp liber. Aşa mai socializez, mai întâlnesc oameni. Oamenii se bucură că-i duc cu maşina. Sunt încântat că pot face ceva, decât să stau cu burta în sus şi să nu fac nimic. În continuare mă mai ocup de asigurări, am un cabinet de mediere”. 

12_foto-2-2-col.jpg

Emil Mitrache, alături de echipa din ”La Bloc”, celebrul serial

 

Dar el n-a pus actoria în cui, dimpotrivă, continuă să urce pe scenă: ”Apar în musical-ul «Frozen» şi într-un alt spectacol la care lucrez acum. Nu stau degeaba, deşi mulţi aşa cred. Mă deranjează că sunt difuzate reluările din «La Bloc», de PRO Cinema, şi nu ştim câţi bani ar trebui să luăm de la Credidam”, a adăugat artistul. Emil a jucat în acest serial, timp de 13 sezoane. În 2007, la un an după ce a părăsit distribuţia, Emil a jucat, alături de Dragoş Moştenescu, în serialul „Gaşca”, de la Kanal D, ca mai apoi să devină patron de pizzerie.

12_foto-3-2-col.jpg

Emil munceşte pe rupte pentru băieţii lui

 

Din păcate, afacerea nu a avut succes, aşa că Americanu’ a pus lacătul pe local. A mai bifat o colaborare şi cu Prima TV, unde a jucat în serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”. Actorul este căsătorit şi are doi băieţi, de 8 şi 6 ani, Teodor şi Edi, de care o perioadă destul de lungă a avut grijă. El este primul artist care a solicitat concediu de paternitate, fiind surprins adesea de fotoreporterii Click! cu băieţii lui, la locul de joacă din parc. 

Dragoş Moştenescu s-a mutat în Anglia

12_foto-4-2-col.jpg

Dragoş Moştenescu, alături de cei trei copii şi de bona filipineză

 

Cât îl priveşte pe Dragoş Moştenescu (50 de ani) sau Costel din serialul „La Bloc”, nici acesta nu a mai reuşit să prindă colaborări bine plătite, la teatru ori la tv, aşa că s-a mutat recent în Anglia: “Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, declara anul trecut Dragoş Moştenescu, pentru Click El nu-şi doreşte doar o carieră în străinătate, ci şi să se stabilească acolo cu întreaga familie, soţia Luminţa, gemenele Ana şi Elena (8 ani), şi fiul lor, Luca (10 ani). Acesta a scos la vânzare vila pe care o avea în apropierea Capitalei. 

loading...
Loading...

Citește și