Amalia Năstase șochează cu o nouă poză după ce a slăbit peste 25 de kg!

amalia-nastase-silueta2.jpg

Amalia Năstase a apelat și la câteva proceduri de lifting după ce a reușit să slăbească peste 25 de kilograme
Foto Instagram

Amalia Năstase (42) și-a pus în gând să slăbească și nu mai dă înapoi! Deși fosta soție a lui Ilie Năstase reușise să „topească” nici mai mult nici mai puțin decât 25 de kilograme, într-un timp relativ scurt, ceea ce face performanța ei demnă de apreciat, iată că aceasta nu-și dorește ca parcursul său în descoperirea noii sale siluete să se oprească aici.

Pe lângă dietele pe care le-a ținut, unele dintre ele drastice, care i-au garantat pierderea kilogramelor, Amalia lucrează și la partea exterioară, estetică, cu ajutorul procedurilor de remodelare corporală. Mândră de rezultatele sale, fosta soție a tenismenului s-a fotografiat într-un body mulat, chiar pe masa clinicii care i-a redat silueta mult visată și încrederea în sine dobândită odată cu aceasta.

Amalia Năstase și-a etalat noua siluetă într-un body mulat

Diferențele dintre fotografiile de dinainte ca Amalia Năstase să înceapă procesele de slăbire și cele recente sunt greu de ignorat, iar admiratorii acesteia au felicitat-o pentru tăria de care a dat dovadă pe întreaga durată a procedeelor. Amalia a urmat și câteva diete drastice, care nu îi permiteau să mănânce mare lucru.

amalia-nastase-silueta.jpg

Amalia Năstase și-a redescoperit silueta de odinioară
Foto Instagram

Amalia Năstase a explicat că s-a îngrăşat foarte mult după ce l-a născut pe băieţelul ei din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, și, nedorindu-și să rămână cu kilogramele pe care sarcina i le-a făcut „cadou”, în doar 6 luni, aceasta a avut ambiția să scape de ele și să își recapete silueta. „Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară”, a dezvăluit ea motivul acumulării kilogramelor. Ambiționându-se însă, Amalia nu s-a lăsat așa ușor în lupta cu surplusul de greutate.

amalia-nastase2.jpg

Transformarea este spectaculoasă
Foto Instagram

„Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctor, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, spunea Amalia la începutul lunii iunie.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a mai adăugat aceasta.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • amalia nastase

    Amalia Năstase merge în paşi de dans şi are motive suficiente să plutească de fericire. Bruneta a slăbit 25 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice pe care a început-o în urmă cu trei luni. Sâmbătă seara, femeia de afaceri a atras toate privirile la o nuntă la care a fost invitată. Îmbrăcată într-o rochie midi de culoare neagră, care s-a mulat perfect pe noul ei trup, bruneta a stat numai pe ringul de dans, arătând tuturor că nu mai poate fi criticată din cauza kilogramelor în plus.

  • amalia nastase slaba

    Toți ochii sunt aţintiţi asupra Amaliei Năstase şi pe bună dreptate. Este jovială, dar şi mai subțire cu 22 de kilograme. Din martie și până acum, după încercări repetate de a ţine diferite regimuri alimentare, Amalia Năstase a intrat într-un programul medical și nutrițional al profesorului italian Giuseppe Castaldo, adaptat nevoilor ei. Este vorba despre dieta oloproteică cu care a slăbit spectaculos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1