Amalia Năstase, fericită la aniversarea de doi ani a băieţelului ei!

amalia.jpg

amalia nastase scoala amintiri
Fosta soţie a lui Ilie Năstase, fericită cu noua ei familie
foto: arhiva personală

Ce mult i s-a schimbat viaţa Amaliei Năstase de când a devenit mămică pentru a treia oara. Fosta soţie a lui Ilie Năstase radiază de când a născut în urmă cu doi ani un băieţel, rodul dragostei dintre ea şi Răzvan Vasilescu, bărbatul alături de care trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. La aniversarea micuţului Toma, vedeta s-a bucurat ca un copil la momentul tortului.

Amalia Năstase a devenit mămică pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani şi deşi au existat cârcotaşi care să o critice pentru sarcină, ei nu i-a păsat de gura lumii. Şi bine a făcut, căci acum se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte alături de copiii ei. Duminică ( 8 octormbrie) a fost petrecere mare în familia ei. Toma a împlinit doi ani şi a avut parte de multe surprize.

amalia_nastase_aniversare_toma.jpg

amalia nastase aniversare doi ani toma
Toma a stat în braţele tatălui său, dar a avut alături toată familia şi prietenii
Foto: arhivă personală

Prietenii i-au cântat "la mulţi ani", iar părinţii şi surorile mai mari i-au pregătit un party tematic şi un tort cu Fulger Mcqueen, care a venit însoţit der artificii şi confetti.

Amalia are două fete cu tenismanul, Alessia (14 ani) şi Emma (11 ani).       

Loading...

Citește și

 • amalia nastase brigitte nastase

  Câinii latră, ursul merge! După această zicală pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a ghidat când a decis să nu-i dea apă la moară lui Brigitte. Soţia fostului tenismen a anunţat recent că divorţează pentru că ar fi ajuns la capătul puterilor din cauza presiunilor financiare pe care fosta parteneră a lui Ilie Năstase le face. Între timp, însă, spiritele s-au calmat de amble părţi şi dacă Brigitte şi Ilie Năstase petrec împreună în Franţa, Amalia şi iubitul ei, Răzvan Vasilescu, se află şi ei la mii de kilometri distanţă de România.

 • amalia nastase copii fete ilie nastase

  Nu e de mirare că fosta soţie a lui Ilie Năstase scoate bani grei din buzunar pentru educaţia fetelor sale, care studiază la şcoli private. Amalia Năstase a povestit detalii uluitoare din copilăria sa şi experienţele traumatizante pe care le-a trăit în învăţământul de stat.

 • brigitte nastase amalia nastase

  Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

 • amalia nastase copii fete ilie nastase

  Ce repede trece timpul! Parcă mai ieri fosta soţie a lui Ilie Năstase, Amalia, se bucura de primii paşi ai fiicelor sale, Alessia şi Emma, iar acum s-a trezit că fata ei cea mare este deja o adolescentă. Aflată în vacanţă în America cu toată familia, fosta parteneră a tenismenului s-a bucurat alături de fiica ei la un restaurant şi a imortalizat momentul când tânăra domnişoară a suflat în lumânări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1