Amalia Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: “Am mâncat bătaie de foarte multe ori!”

amalia_nastase.jpg

amalia nastase copii fete ilie nastase
Amalia Năstase are două fete din mariajul cu Ilie Năstase
foto: Sever Gheorghe

Nu e de mirare că fosta soţie a lui Ilie Năstase scoate bani grei din buzunar pentru educaţia fetelor sale, care studiază la şcoli private. Amalia Năstase a povestit detalii uluitoare din copilăria sa şi experienţele traumatizante pe care le-a trăit în învăţământul de stat.

Amalia Năstase nu are amintiri prea plăcute de pe băncile şcolii. Fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase a povestit la Antena Stars, la emisiunea "Dincolo de aparenţe" prezentată de Florentina Fântânaru, motivele pentru care şi-a înscris fetele la şcoli private. Din câte de pare, bruneta a avut lucruri serioase de luat în calcul. Ea s-a referit la abuzurile pe care a fost nevoită să le suporte în şcoală şi nu şi-a dorit ca fetele ei să treacă prin aşa ceva.

amalia.jpg

amalia nastase scoala amintiri
Fosta soţie a lui Ilie Năstase are amintiri dureroase din şcoală
foto: arhiva personală

“Am avut profesori care ne băteau foarte rău, am mâncat bătaie de foarte multe ori. Palme în cap, palme peste faţă, peste mâini, linii peste mâini, toate astea în Bucureşti, în anii ’90. Pe profesoara de matematică mi-o aduc aminte, bătea la noi ca la fasole şi ne spunea că suntem foarte proşti. Până în clasa a 8-a am avut senzaţia că sunt foarte proastă, pentru că aşa ni se spunea”, a mărturisit vedeta.

Deşi a luat decizia de a-şi înscrie fetele la o şcoală privată, Amalia nu le-a ferit de realitatea din sistemul de stat. “Ele au fost pe la şcoli şi pe la instituţii de plasament actuale şi au rămas şocate. Mi-au spus «mama, copiii ăia n-au zâmbit deloc, cât am stat la ei!», a  spus Amalia Năstase la "Dincolo de aparenţe", emisiune care fi difuzatp duminică, de la ora 13:00, la Antena Stars. 

Amalia are cu fostul tenisman are doi copii Alessia (14 ani) şi Emma (11 ani).            

cbexclusive.ro%20

Loading...
 
 

Citește și

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

  • ilie nastase divort amalia

    Şase ani s-au scurs de la divorţul lui Ilie Năstase de fosta soţie, Amalia, cu care are două fete, însă rănile de atunci nu sunt complet vindecate. Brigitte Sfăt a povestit că a asistat la momentul delicat când soţul ei a conştientizat că nu mai este cale de întors în căsnicie şi a răscolit cu aceste declaraţii aminitirile fostului tensimen.

  • brigitte nastase amalia nastase

    Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

  • După ce a fost jignită în repetate rânduri de fosta nevastă a lui Ilie Năstase, iată că Brigitte a decis să nu mai ia poziţia de mut. Bruneta a vorbit despre modul în care Amalia îl şantajează pe Nasty şi despre suma exorbitantă pe care acesta i-o plăteşte pentru întreţinerea celor două fiice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1