Amalia Năstase a ajuns la talie de viespe după ce a avut aproape 100 de kilograme

amalia-nastasel.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase este protagonista unei transformări uluitoare. Așa arăta înainte
Foto: arhivă personală

Amalia Năstase poate urca lejer pe podium! A slăbit 30 de kilograme cu dieta oloproteică pe care o urmează deja din această primăvară şi continuă să ne surprindă cu fiecare apariţie a sa. Invitată la Kanal d, bruneta a apărut într-o rochie de vară, decoltată şi mulată, care i-a pus în evidenţă talia de viespe. Se află în cea de-a 170 zi de dietă şi nu se mai opreşte din slăbit.

Amalia Năstase nu mai este nevoită să poarte ţinute largi şi lungi. Femeia de afaceri este în formă fizică de zile mari după ce a slăbit 30 de kilograme. La începutul lunii iunie, Amalia povestea că a ajuns la 75 de kilograme. Atunci slăbise 20 de kilograme, dar iată că a continuat dieta şi a ajus la 65 de kilograme. Are o siluetă de indiviat acum şi nu se mai teme să poarte ţinute îndrăzneţe. Într-o rochie mulată şi decoltată şi-a făcut apariţia în platoul Kanal d şi a uimit pe toată lumea.

"Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaşte înseamnă că te îmbogăţeşti? -30 de kilograme", a notat bruneta în dreptul unei imagini de care este mândră.     

amalia_nastase.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme
Foto: arhivă personală

Dacă anul trecut, în decembrie, Amalia Năstase (42 de ani) susţinea că s-a îngrăşat foarte mult după ce l-a născut pe băieţelul ei din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, iată că, la 8 luni distanţă, ea a reuşit să se subţieze din nou, ba chiar a fost nevoită să-şi schimbe complet garderoba.

“Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctorul Constantin Stan, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15. Am fost pe la diverse emisiuni de televiziune şi am povestit ce am făcut exact”, ne povestea Amalia Năstase în luna iunie.

Alimente permise în dieta oloproteică

Dacă unii pacienți pot avea trei mese pe zi, alții pot avea doar două. Ține de greutatea pe care o au, de anumite reglaje care trebuie făcute în organism și de cât trebuie și își doresc să slăbească. 

amalia-dieta.jpg

amalia nastase dieta oloproteica
foto: captură video

Mesele lor pot arăta destul de diversificat chiar şi doar cu carne şi legume. Sunt recomandate carne slabă de vițel, vită, iepure, file de porc slab, dar și piept de pui sau de curcan ori pește dorada, cod sau somon sălbatic, creveți, cod, anșoa, știucă, merluciu, biban, ton, sepie, calamar, în gramaje variabile pentru fiecare pacient în parte și la mese stabilite individual, cu medicul.

La capitolul lugume există o listă destul de lungă. Regăsim în ea anghinare, fenicul, flori de dovleac, andive, ciuperci, vinete, napi, ridichi, varză, dovlecei, roșii de salată, zucchini, ardei gras, mărar, salate, spanac, frunze de sfeclă. Medicii permit combinaţiile de carne şi legume.  

 

Citeşte şi:

 

Cum a decis Amalia Năstase să slăbească 30 de kg: «Stima de sine începuse să scadă»

Amalia Năstase șochează cu o nouă poză după ce a slăbit peste 25 de kg!

 

 

Loading...

Citește și