Amalia Enache:”Fiica mea nu prea știe cum e iarna”. Unde a plecat acum știrista

amalia-enache-alma_1.jpg

amalia enache
Amalia Enache și micuța Alma au călătorit prin toată lumea
foto: arhivă personală

Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv, Amalia Enache, a plecat pe 13 decembrie într-o vacanță departe de țară. Nu singură, ci alături de fiica ei, Alma, în vârstă de numai doi anișori și jumătate. Cele două au zburat spre Barcelona, unde vor petrece câteva zile pe tărâmuri mai calde. Vedeta tv și-a luat cel mi mic bagaj după ea.

Îi place foarte mult să călătorească și și-a obișnuit și fetița, încă de când aceasta avea doar câteva luni. Alma, fetița Amaliei Enache, a fost prima dată în Argentina când avea doar 5 luni de viață, iar de atunci au tot călătorit, pe rute lungi, așa că orele lungi de zbor au devenit o plăcere pentru cele două. Barcelona, Toscana, Brazilia, Argentina sunt doar câteva destinații pe care micuța le-a vizitat alături de celebra ei mamă. Aceste excursii ”calde” au fost făcute în mare parte în sezonul rece, iarna, așa că micuța nu prea știe cum este la frig, la zăpadă.

amalia-enache-yousef_mustafa.jpg

Amalia Enache, alături de omul de afaceri Yousef Mustafa, care a invitat-o la eveniment

Iată, ieri, Amalia a plecat din nou din țară, alegând să exploreze din nou Barcelona. ”Mâine (n.r. pe 13 decembrie) plec cu Alma într-o mică vacanță. Am ales tot Barcelona și vom sta acolo până săptămâna viitoare. Plecăm mereu în destinații calde, așa că micuța nu prea știe cum e la frig, cum este iarna. Cam tot timpul aleg să plecăm în aceste destinații în lunile reci”, ne-a spus Amalia Enache, miercuri seara, prezentă la un eveniment aniversar al unei celebre firme de produse pentru voiaj. Dacă unii aleg să își ia tot dulapul de haine atunci când pleacă, iată că Amalia alege cel mai mic bagaj. ”Întotdeauana am călătorit cu foarte puține bagaje după mine. Nu îmi place să am grija asta, ci să mă concentrez pe alte lucruri importante. I-am ales Almei un troller micuț, colorat, în care voi pune lucrușoarele ei. În Barcelona nu luam nici o jucărie cu noi”, a mai spus frumoasa știristă de la PRO TV.

Loading...

Citește și

  • amalia enache tiff alma festival gala

    Dacă ar fi să o întrebăm pe Amalia Enache ce altceva îi mai face plăcere fetiţei ei în afara jucăriilor, sigur ne-ar răspunde că şi călătoriile sunt pe lista preferinţelor. Alma a fost plimbată de mică şi deşi celebra ei mamă a avut emoţii la început, acum nu mai are acest stres. Ştirista se urcă în avion cu Alma şi pleacă peste tot. Ultima destinaţie bifată este una pe harta Europei, În Italia, unde încă se află.

  • amalia enache

    E cald şi bine în America de Sud, acolo unde la Amalia Enache şi-a dus fetiţa încă de la începutul anului. Micuţa Alma s-a obişnuit cu atmosfera, este plimbată de plajă şi răsfăţată de ambii părinţi, căci vedeta Pro Tv se pare că a decis să locuiască o perioadă lângă bărbatul care a făcut-o atât de fericită. Dacă ar fi să dăm crezare imaginilor atunci şi fetiţa ştiristei se simte excelent în braţele celui despre care s-a vehiculat că ar fi tatăl copilului vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1