Amalia Enache revine de astăzi la ştirile Pro Tv

amalia_enache.jpg

amalia enache pro tv
Amalia Enache se întoarce pe sticlă, de luni (13 august)
foto: Pro Tv

Început de săptămână cu emoţii pentru Amalia Enache, care luni (13 august) revine pe sticlă după o lungă absenţă. Vedeta, care între timp a născut şi a stat acasă cu fetiţa ei Alma, va prezenta împreună cu Cristian Leonte, sinteza celor mai importante evenimente din țară și din străinătate.

Amalia Enache le dă întâlnire telespectatorilor Pro Tv, luni de la orele 23.30. Ea va face cuplu pe micul ecran ca şi până acum cu colegul său Cristian Leonte. Deşi a stat destul de mult timp departe de sticlă, vedeta simte că se întoarce într-un loc unde va fi primită ca într-o familie.  

”Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Știrile Pro Tv, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) și azi e luni și revin, firesc, la serviciu. Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte. Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacție și de la tehnic, să simt iar știrile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aștept «să-i privesc» din nou în ochi.”, a spus Amalia Enache, bucuroasă de revenirea la pupitrul Știrilor.

Amalia Enache și Cristian Leonte prezintă în fiecare seară jurnalul, de la ora 23:30.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1