Alina Sorescu s-a certat cu soțul ei în vacanța din Turcia. Ce s-a întâmplat

ciuc_sorescu_familie.jpg

alina sorescu, alexandru ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fete, Carolina (3 ani) și Raisa (un an)
foto: arhivă personală

Vacanța în familie nu e tot timpul un tablou cu fluturi roz și norișori albi. Iar când este vorba despre prima vacanță cu doi copii mici, lucrurile se pot complica rău. E nevoie de mult umor ca să depășești momentele dificile. Asta au învățat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pe pielea lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales un sejur în Turcia, la all inclusive, pentru prima vacanță cu Raisa (un an) și Carolina (3 ani) în afara țării. Cei doi și-au luat și ajutoare, ”buna” și ”bunul”, ca să fie siguri că fac față tuturor provocărilor și au plecat la drum în urmă cu o săptămână. Iar de provocări au tot avut parte.

ciucu_familie.jpg

alina sorescu, alexandru ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au plecat în concediu cu fetițele lor și cu bunicii
foto: arhivă personală

 

Designerul a ținut un jurnal al vacanței pe pagina personală de Facebook, în care n-a ezitat să vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute, cum ar fi o ceartă mai serioasă cu soția sa, după ce un val mai serios a răsturnat-o pe fiica celor doi, ruinându-i încrederea în apa mării și plăcerea de a se bălăci.

Totul s-a întâmplat într-o zi cu soare torid, în care drumul până la apa mării fusese oricum o provocare pentru tatăl care-și uitase papucii la baldachinul unde ”parcase” întreaga familie. Colac peste pupăză, uitase și să se dea cu cremă de protecție solară. Alexandru Ciucu povestește episodul cu mult umor.

”Sunt vreo zece minute de când ne bălăcim. Umerii mi-au luat deja foc, pentru că stăm lângă mal unde e apa mai mică. Fac câțiva pași în spate, la apa mai mare ca să mă răcoresc. Exact atunci vine un val care dezechilibrează colacul si odata cu el și pe fii-mea, care ia o gură zdravănă de apă sărată.

Începe iar chirăiala. De data asta, chirăie amândouă. Și ea, și consoarta. Una că a înghițit apă și alta de mila primeia. Ne certăm. Din nou. Ceva banal deja.”

ciuc_sorescu_02.jpg

alina sorescu, alexandru ciucu
Carolina (3 ani) este fiica cea mare a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu
foto: arhivă personală

 

Conflictul se adâncește când cei trei ajung la dușuri. ”Fugim la dușuri. Doar apă rece. E adevărat că afară sunt cinci mii de grade. E chiar reconfortant pentru unii. Aud o voce, a nevesti-mi: «E receeee... răcește copiluuu». Alături de noi o fetiță de 3 ani se spală la același duș din cap până-n picioare cu apă la fel de călâie. Vociferez: «Fetița asta cum poate?» Răspunde: «E călită, pentru ea nu e prima zi de plajă, ca pentru Carolina.» Nu mai zic nimic. N-ar avea niciun sens”, încheie resemnat Alexandru.

Din fericire, totul se termină cu bine, iar pentru familia Ciucu urmează alte aventuri în Turcia. Puteți urmări povestea concediului la all inclusive pe pagina personală de Facebook a lui Alexandru Ciucu.

Loading...
 
 

Citește și

  • alina sorescu

    Alina Sorescu a devenit mamă pentru a doua oară cu puțin timp înainte de Paște, la 20 aprilie, dar, la fel ca la prima sarcină, nu s-a grăbit să părăsească maternitatea. Artista a vrut să se asigure că este complet refăcută după operația de cezariană, înainte de a se întoarce acasă. Alina a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, cum e viața cu doi copii.

  • alina sorescu alexandru ciucu sarcina primul trimestru

    Alina Sorescu se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Artista a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina şi a avut ziele trecute ultima apariţie la tv. Cântăreaţa a venit cu micuţii pe care îi pregăteşte la şcoala ei de muzică şi a demonstrat că este o graviduţă activă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1