Alina Sorescu reacționează după zvonurile că ar fi fost înșelată de soț: "Mi-am vazut cu grijă de drumul meu!"

alina-sorescu-hp.jpg

Alina Sorescu
Alina Sorescu a vorbit despre presupusul amantlâc al soțului
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alina Sorescu (34 de ani) a reacționat cu privire la pozele apărute în presă și speculațiile că ar fi fost înșelată de soțul ei, Alexandru Ciucu (45 de ani). În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a preferat discreția atunci când a venit vorba despre presupusul amantlâc.

„Nu vreau să comentez  pentru că nu este despre mine.  Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

"Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada"

Deși nu a negat informațiile apărute în presă, artista a ținut să precizeze care sunt planurile ei de viitor. „Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus artsista.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • alina sorescu, alexandru ciucu

    Vacanța în familie nu e tot timpul un tablou cu fluturi roz și norișori albi. Iar când este vorba despre prima vacanță cu doi copii mici, lucrurile se pot complica rău. E nevoie de mult umor ca să depășești momentele dificile. Asta au învățat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pe pielea lor.

  • alina sorescu sotul si cei doi copii ai lor

    Deși a fost permanent în atenția presei cu zvonuri despre o posibilă despărțire de soțul ei, despre Alina Sorescu (34 de ani) avem o mulțime de noutăți. În lunile de iarnă, vedeta își sărbătorește familia. Chiar în weekend și-a sărbătorit fiica cea mare și urmează ziua lui Alexandru Ciucu, soțul ei. Despre aniversări, copiii ei, proiectele muzicale și în televiziune, Alina a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul