Alina Pușcău a reapărut după lupta crâncenă cu Covid Delta. Ce a anunțat vedeta

alina-puscau-gettyimages-120892155.jpg

Alina Pușcău
foto: GettyImages

În urmă cu două săptămâni, Alina a făcut un anunț disperat, cu lacrimi în ochi, pe Instagram, spunând că este infectată cu Sars-Cov-2 și că se simte foarte rău. Ulterior, bruneta a ajuns de două ori la spital, chemând Ambulanța la domiciliu. Medicii i-au făcut investigații la plămâni, i-au administrat perfuzii și au trimis-o acasă cu tratament, din cauza lipsei locurilor în spital.

alina-puscau1.jpg

Alina Pușcău prima poză și reacție după lupta cu boala
foto: Instagram

Ulterior, Alina s-a simțit iar rău și a mai chemat încă odată Ambulanța. Vedeta nu a mai dat nici un semn de viață până duminică, atunci când a postat un Instastory menit să-și liniștească fanii. Alina a anunțat, fericită, că a scăpat de Covid și că este gata să plece la Los Angeles. „Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut Covid. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!”, a anunțat Alina Pușcău, într-un Instastory, pe contul său de Instagram. Vedeta va pleca în aceste zile în America, unde urmează să suțină un examen pentru obținerea cetățeniei americane.

Citește și:

Delta a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău: «Dacă nu mergeam la spital, muream în casă. Regret că nu am făcut vaccinul»

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5