Alina Pușcaș a născut o fetiță. Primele poze cu bebelușul și ce nume i-a pus

57908978_1752374254863283_8638453020771745792_n.jpg

Alina Pușcas a născut o fetiță
Foto Facebook

Alina Pușac a devenit mamă pentru a treia oară și a împărtășit primele imagini cu fetița ei direct din spital, imediat după ce a venit pe lume. Actrița și prezentatoarea tv este în culmea fericirii deoarece astăzi, 3 august, a născut-o pe Iris Stoenescu.

Alina Pușcaș și soțul ei au devenit părinții unui copil perfect sănătos, iar vedeta a dorit să o prezinte pe fiica ei prietenilor virtuali, publicând o serie de imagini cu ea direct de pe patul de spital unde i-a dat naștere. Alături de fotografii, actrița a scris și câteva cuvinte care au emoționat pe toată lumea.

alina_puscas.jpg

Alina Pușcaș a adus-o pe lume pe Iris
Foto Instagram

„Iris Stoenescu, îți urez bun venit în lume. Vom avea grijă de tine cât vom putea de bine”, a scrie Alina Pușcaș pe rețelele de socializare alături de imaginile emoționante.

Internauții i-au scris imediat mesaje de felicitare, pe care Alina Pușcaș cu siguranță le-a apreciat enorm. În urmă cu ceva timp, Alina Pușcaș a făcut declarații cu privire la sarcină, dar și la problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul celor 9 luni.

 "Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile. probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că  m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, La prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg”, declara ea despre sarcină în urmă cu ceva vreme. 

Alina Puşcaş, sarcină cu probleme 

Au fost 15 săptămâni în care Alina Puşcaş (35 de ani) s-a confruntat cu stări de rău, care au trimis-o de urgenţă la medic. După un şir lung de analize şi de teste de sarcină, ce într-un final au ieşit pozitive, vedeta Antena 1 s-a liniştit şi se poate bucura de acesată perioadă a sarcinii în care este foarte activă. Deşi are o burtică evidentă, vedeta călătoreşte cu avionul, ba chiar recent a fost pe un circuit de Formula 1 şi a început în forţă filmările pentru cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva", la care poartă ţinute elegante accesorizate cu pantofi cu toc. 

"Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi jumătate, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", spunea vedeta la Antena 1.

Alina Puşcaş (35 de ani) este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu (45 de ani). Surse din anturajul stomatologului au povestit pentru Click! că între cei doi există o mare chimie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1