Alina Puşcaş este sexy-mama, la plajă! Ce bine arată după trei nașteri!

12-13-vedete-1.jpg

Alina Puşcaş arată impecabil, deşi a născut pe 3 august

În urmă cu două săptămâni, Alina Puşcaş se afla la maternitate, unde aducea pe lume cel de-al treilea copil, iar weekendul trecut deja se afla pe Litoral, dădăcindu-şi copiii. Deşi a trecut printr-o operaţie de cezariană, pe 3 august, actriţa nu a stat locului o clipă, fiind plină de energie ca un titirez. Soţul i-a fost însă de mare ajutor.

Frumoasa prezentatoare a postului Antena 1, care peste trei luni împlineşte 34 de ani, are deja trei moştenitori: Alexandru (4 ani), Melissa (3 ani) şi Iris (2 săptămâni). Pe data de 3 august, vedeta a adus-o pe lume pe Iris, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală,  însă nu a rezistat să stea acasă în pat, pentru a se întrema. A înghesuit în bagaje pamperşii, biberoanele şi hăinuţele, şi a plecat împreună cu soţul ei, medicul Mihai Stoenescu, şi cu cei trei micuţi, la Mamaia, acolo unde îşi mai încărcase bateriile şi cu o săptămână înainte de a naşte. Celebra mămică a fost însă foarte atentă la cel mai mic membru al familiei, care a stat cuminţică în cărucior. Deşi a născut de puţin timp, colega de prezentare a lui Cosmin Seleşi, de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), nu s-a sfiit să îşi etaleze trupul într-un costum de baie colorat. Alina arată foarte bine şi nici că ai zice că este mămică de trei ori.

12-13-vedete-7.jpg

Alina îl îmbracă pe Alexandru (4 ani)

 

Ea a scăpat de aproape toate kilogramele acumulate în timpul naşterii, în jur de opt. Burtica ar trebui să se mai retragă, în rest arată ca la debutul din 2010, când a făcut furori în celebrul serial ”Narcisa sălbatică”, de la Antena 1. Iată că la aproape 10 ani distanţă de la acea experienţă, care i-a adus consacrarea, viaţa Alinei s-a schimbat la 180 de grade, fiind împlinită pe ambele planuri, şi cel profesional, şi cel personal. Ea a primit o mână de ajutor şi din partea soţului, care ba îmbrăca copiii, ba plimba bebeluşa cu căruciorul. Mihai Stoenescu este un tată de nota zece. Şi-a dorit să aibă casa plină de copii şi iată că dorinţa i s-a împlinit în doar câţiva ani.

12-13-vedete-8.jpg

Este topită şi după fiica ei, Melissa (3 ani)

12-13-vedete-9.jpg

A avut grijă de micuţa Iris

 

Alina a menţionat la Antena 1, în urmă cu două luni, că nu mai are voie să rămână însărcinată: “Sunt însărcinată a treia oară, va fi şi ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima şansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieşit. E fetiţă! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieţi, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Şi-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu ştim ce nume are, de-asta i-am zis doar «fata».  Nu am nume, aştept propuneri. A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie şi ianuarie, în care m-am simţit foarte rău, tot ce nu am simţit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”.

Anca Serea şi-a adus bebeluşa acasă 

12-13-vedete-serea.jpg

Anca, alături de soţ şi de cei şase copii

 

Considerată mămica eroină a showbizului autohton, Anca Serea (38 de ani) a adus  pe lume săptămâna trecută cel de-al şaselea copil. Este vorba despre o fetiţă care a primit numele Leah Maria şi care, spre deosebire de ceilalţi fraţiori şi surioare, a venit pe lume prin cezariană, având o greutate de trei kilograme. Înainte să părăsească maternitatea, Anca a făcut o poză de colecţie, alături de soţul Adrian Sînă şi de cele şase odrasle ale lor: David (18 ani), Sara (12 ani), Noah (7 ani), Moise (3 ani), Ava  (5 ani) şi bebeluşa Leah Maria. Anca şi micuţa au ajuns ieri acasă, fiind înconjurată cu multă dragoste de membrii familiei. Bunica maternă este un mare sprijin pentru Anca.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1