Alina Laufer, vacanță curajoasă cu bebelușii. «Eu dorm cu gemenii în rulotă, Ilan, la cort». Poze de vis de la picnic

alina-laufer.jpg

Alina Laufer, cu gemenii în vacanță

Alina și Ilan Laufer au plecat în aventura vieții lor. Sătui de stat în casă, mai ales Alina, care a petrecut 38 de zile și în spital, cei doi au plecat în prima vacanță cu gemenii, deși aceștia nu au împlinit nici măcar trei luni.

Vacanța însă este una atipică. Ilan și Alina nu au ales vreun resort de lux, ci au plecat într-o vacanță cu rulota prin țară, cu tot cu gemeni. Și-au achiziționat o rulotă dotată cu tot ce trebuie, în care, pe parcursul călătoriei, vor dormi Alina și gemenii. Ilan va dormi în cort. Vacanța se va prelungi pe tot weekend-ul, iar primul loc unde aceștia au campat a fost în mijlocul naturii, lângă lac.

gemeni-alina-laufer.png

Bebelușii dorm tun la aer curat
foto: Instagram

Micuților le-a priit aerul curat, de munte, și au adormit imediat, în timp ce Ilan Laufer a făcut un grătar și a amenajat cortul. “Începe aventura familiei Laufer cu rulota week-end-ul acesta. Copiii sunt pregătiți, câinele Beckham în portbagaj, și noi cu rulota după noi! Am dus Prințișorii la lac. S-a dovedit a fi încăpătoare rulota, avem aici pat, eu o să dorm cu copiii în rulotă și Ilan în cort. Piticii deja dorm în sânul naturii”, a dezvăluit Alina Laufer cum arată prima lor vacanță cu gemenii într-un Instastory.

 • Rulota cu care familia Laufer a plecat în vacanță
  foto: Instagram
 • bebelușii dorm tun la aer curat
  foto: Instagram
 • Ilan Laufer pregătește grătarul
  foto: Instagram
 • Alina Laufer, o mamă curajoasă
 • Maximize

1/8


Alina Laufer (39 ani), fosta soție a artistului Jorge, a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie. Mămica și bebelușii au părăsit Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea medicilor. Omul de afaceri Ilan Laufer și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut.

Citește și:

Alina Laufer: “Nu vom face botez, vom face doar circumcizia pentru Nathaniel”. Poze cu toată familia

EXCLUSIV Ilan și Alina Laufer și-au dus gemenii acasă, după 38 de zile: “Jorge și Karina i-au cumpărat cercei fetiței"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1