Alina Laufer s-a mutat în SUA și e total schimbată. Regina operațiilor estetice, bombă-sexy la 37 de ani

12-13-11.jpg

Alina are implant mamar

De aproape doi ani Alina Laufer (37 de ani) s-a mutat în America alături de fiica ei şi de soţul Ilan Laufer. În tot acest timp, frumoasa blondină a preferat discreţia, aşa că nu a mai dat interviuri şi nici nu a mai făcut postări pe reţelele sociale cum făcea odinioară.

Zilele trecute, aceasta şi-a luat prin surprindere fanii după ce a făcut publică o imagine sexy.

alina_laufer.jpg

Foto: arhivă personală

 

Cea care i-a fost soţie în urmă cu şapte ani cântăreţului Jorge, şi cu care are o fetiţă în vârstă de 10 ani pe nume Karina, arată fabulos şi nu s-a schimbat deloc deşi anii nu au stat în loc.

 O siluetă impecabilă, abdomen brăzdat de pătrăţele şi tonus specific unei puştoaice de 18 ani. Este cunoscut faptul că Alina şi-a făcut câteva intervenţii estetice. Şi-a mărit bustul, şi-a făcut un lifting facial şi şi-a mărit fesele cu grăsime proprie. Bineînţeles că sportul şi alimentaţia au ajutat-o pe soţia lui Ilan Laufer să se menţină sexy. 

alina_laufer_miami.jpg

Foto: arhivă personală

 

Citește și:

Soţia sexy a ministrului Laufer, de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice

Alina Laufer, masaj de 250 de lei pentru fundul de 3.000 €

 

Loading...

Citește și

  • Cu ocazia lansării unei noi piese, denumită „Iartă-mă”, Jorge a fost invitat în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre momentele pe care le regretă în viață și pentru care și-ar dori să fie iertat. Cântărețul le-a adus în discuție pe fosta soție, Alina Laufer, și pe fiica lor, Karina, dezvăluind faptul că „a făcut multe tâmpenii”, de-a lungul timpului.

  • Alina Laufer, Loredana Chivu, Simona Trasca, Alice Iotta, Beyonce de Romania, Madalina Dumitriu, operatii estetice, marire fese, implant

    După implanturile mamare, doamnele și domnișoarele dornice să se "tuneze" au trecut la un alt nivel: își bagă silicon în fese sau, după caz, grăsime proprie. În showbiz sunt de notorietate 5 exemple mari și late: fotomodelul Alice Iotta, adică sora mai mare a Simonei Sensual, afacerista Alina Laufer, Beyonce de România, Simona Trașcă și, mai nou, Loredana Chivu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1