Alina, în faţa unei decizii dureroase în căsnicia cu Cristi Borcea

alina_borcea_tatuaje.jpg

alina borcea
Soţia înşelată se gândeşte să renunţe la picturile de pe corp care au legătură cu dinamovistul
Foto: Click!

Alina Borcea a şocat multă lume când a decis să-şi arate iubirea pentru soţ prin două tatuaje. Acum, când se vede în situaţia de a-i accepta soţului de după gratii o amantă însărcinată, ea se gândeşte serios să renunţe la desenele de pe corp făcute special pentru Cristi Borcea.

Se spune că uneori dragostea e oarbă. Dacă am fi cârcotaşi, am spune că zicala este perfect exemplificată în cazul Alinei, soţia lui Cristi Borcea. Femeia în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit cu fostul şef de la Dinamo în urmă cu cinci ani şi are şi doi copii cu el, un băiat, Alexandru, şi o fetiţă, Gloria. Problemele nu le-au ocolit familia, din contră.

2-bd-1-borcea.jpg

Alina şi-a tatuat pe omoplatul stâng chipul lui Cristi Borcea
Foto: wowbiz.ro

Dinamovistul este închis de aproape doi ani în urma sentinţei date în “Dosarul Transferurilor” şi, mai nou, amanta oficială a lui Borcea, Valentina Pelinel, a dezvăluit că este însărcinată. În acest context, Alina are de luat decizii importante vizavi de viitorul ei. Tocmai pentru că şi-a dorit câteva momente de evadare din nebunia din ţară, Alina s-a refugiat câteva zile în Turcia. Acolo a avut timp să reflecteze la întreaga situaţie şi să-şi analizeze următoarele mutări. Interesant este că, printre picături, doamna Borcea s-a informat şi cu privire la o operaţie estetică. La una de înlăturare a tatuajelor de pe corp.

2-bd-1-alina-borcea.jpg

În semn de dragoste, Alina Borcea şi-a scris numele soţului pe mâna stângă

“A fost văzută intrând la un salon de profil şi cerând detalii despre cum poate să-şi scoată două tatuaje”, ne-a povestit un martor aflat din întâmplare în acelaşi stabiliment cu Alina. În urmă cu doi ani, din dragoste pentru soţul ei, Alina a îndurat peste opt ore la un salon pentru a i se picta pe omoplat chipul soţului. Mai mult decât atât, dinamovistul a dorit ca iubita lui să aibă şi pe antebraţul stâng numele lui, aşa că Alina s-a conformat şi s-a dus din nou la un salon pentru un alt tatuaj. Acum, din pricina ultimelor evenimente, ea pare decisă să se supună unor terapii cu laserul pentru a îndepărta de pe corp cele două desene.Specialiştii spun că procedura durează cam două luni, iar preţul porneşte de la 500 de euro.

 

Şi ele şi-au «şters» tatuajele

 • Cântăreaţa Sylvia a vrut şi ea să şteargă orice amintire cu fostul soţ, Andrei Ştefănescu. În acest sens, roşcata a renunţat la tatuajul intim. Solista, care îşi scrisese  numele “Andrei”, în zona inghinală, a scăpat de tatuaj.
 • Catrinel Menghia. În Italia s-a realizat şi în carieră, dar şi în amor. Căsnicia eşuată cu Massimo Brambati nu a descurajat-o, ba chiar l-a dat repede uitării: i-a şters numele şi din acte, dar şi din bikini, acolo unde îşi tatuase mesajul “Massimo per sempre”.
 • Adelina Pestriţu şi-a transformat tatuajul cu numele fostului ei soţ, Liviu Vârciu, într-o aripă de fluture. “Ce sens are să-l păstrez, dacă OMUL nu mai există?”, spunea Adelina, la scurt timp de la divorţul de Vârciu. Şi Liviu Vârciu a vrut să şteargă orice urmă lăsată de Adelina în viaţa sa. El şi-a transformat tatuajul cu numele soţiei într-unul cu numele fiicei sale, Carmina.  

Pelinel: «Consider că am deja o familie»

Modelul care e în atenţia presei după ce ar fi rămas însărcinată cu Cristi Borcea, a povestit într-un interviu exclusiv pentru “Taifasuri” detalii despre familie şi sarcină. “Am 24 de săptămâni şi nu am probleme cu sarcina. Acum poftesc la banane şi dulciuri, deşi înainte nu-mi plăceau. Îmi doresc să nasc natural. Recuperarea e mai uşoară pentru mine şi pentru copil, aşa spune doctorul. Nu sunt speriată de momentul naşterii, am doar emoţia normală a oricărei mame în aşteptarea copilului. Mama cred că-mi va fi alături. Am ales să nasc aici, cu toate că am şi la New York prieteni buni. Dar dacă aş pleca, ar trebui să stau câteva luni acolo şi prefer să fiu aici”, a declarat Pelinel.

“Consider că am o familie deja, este aproape gata. Pentru că îl am pe bebe. În altă ordine de idei, evident că am o familie, le am pe mama şi pe sora mea”, a povestit Valentina Pelinel (35 de ani).

Loading...

Citește și

 • alina vidican goala

  Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model. Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

 • alina borcea

  Vestea că se pregătește să-și pună silicoane pentru a ține pasul cu amanta soțului ei a înfuriat-o la culme pe Alina Borcea. Tânăra de 32 de ani a negat cu vehemență o asemenea ipoteză, dar a recunoscut că a făcut de curând o vizită în Turcia.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • alina vidican cristi borcea

  În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

 • alina borcea

  După ce Alina Vidican a plâns în direct din cauza zvonurilor că Valentina Pelinel (35 de ani) ar purta în pântece copilul soțului ei, Cristi Borcea (45 de ani) i-a interzis să mai facă orice fel de declarații. Duminică (24 ianuarie), blonda a mers împreună cu cei doi copii pe care îi au împreună, dar și cu fiul lui Borcea cu Mihaela, Patrick, să-l viziteze pe fostul acționar dinamovist la pușcărie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1