Alina Eremia, felicitată de Thalia! Ce a impresionat-o pe cântăreața mexicană

untitled_0.png

foto
Thalia a apreciat un cover al Alinei Eremia
Foto:Arhivă personală

Alina Eremia este una dintre cântărețele cele mai apreciate de către adolescenți, și se pare că talentul său a trecut granițele țării și a ajuns până în Mexic. Alina avut o surpiză de proporții atunci când a observat că cea care a distribuit un videoclip în care ea interpretează o melodie a Thaliei a fost distribuită, pe profilul personal de Instagram, de însăși artista mexicană.

Alina Eremia a interpretat melodia "Equivocada", aparținând Thaliei, cu ani în urmă, dar acum artista mexicană a descoperit-o și a fost plăcut impresionată de modul în care Alina transmite emoțiile cântecului. În semn de mulțumire și de apreciere, Thalia a încărcat pe contul său de Instagram videoclipul în care Alina cântă respectiva melodie și a adăugat un simplu "Îți mulțumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă". filmulețul în care Alina Eremia interpretează piesa “Equivocada” a Thaliei este vechi de 7 ani. Artista a cântat piesa în serialul "Pariu cu Viața", în anul 2011.

Cântăreața româncă s-a simțit măgulită de gestul Thaliei, fiind plăcut surprinsă de gestul vedetei mexicane. “ Mă bucur că Thalia a apreciat momentul, și modul în care am cântata piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca și cântăreață, dar și ca actriță. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de Instagram”, a declarat Alina Eremia.

Thalia are o carieră de-a dreptul impresionantă și este una dintre cele mai aprecisate cântărețe de muzică latină pe plan internațional. Ea a primit, pe parcursul carierei sale, mai multe premii pentru activitatea depusă, printre care se numără premiile Latin Grammy și Latin BillBoard.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • foto

    Thalia (46 ani) pare să fi găsit elixirul tinereţii şi, deşi este mama a doi copii, are o siluetă de invidiat pe care ştie cum să o pună în valoare. Zilele trecute a participat la premiera unui film şi a furat toate privirile datorită ţinutei pe care a îmbrăcat-o pe covorul roşu.

  • alina eremia dorian pariu cu viata

    Fac ce fac şi ajung iar împreună. Pentru că între Alina Eremia şi Dorian Popa e o relaţie perfectă de prietenie şi se înţeleg din priviri, au fost aleşi pentru un nou proiect. După "Pariu cu viaţa" şi "Next Star", simpaticii cântăreţi vor prezenta premiile Media Music Awards 2017.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1