Alin Văduva s-a călugărit după «X Factor»

vvvv13_alin_vaduva.jpg

Artistul a ales calea bisericii după o vizită la Ierusalim
Citeste tot despre: 

În primul sezon al concursului muzical „X Factor” (Antena 1), Alin Văduva (32 de ani) s-a remarcat datorită vocii divine.

Deşi nu a câştigat concursul din anul 2012, cântărețul şi-a continuat cariera o vreme. Însă viaţa i s-a schimbat la 90 de grade după ce Alin s-a hotărât să se dedice bisericii și a început să cânte la slujbe.

La un moment dat, a plecat la Ierusalim pentru a vizita mai multe mănăstiri. De atunci, tânărul a ales să cânte muzică religioasă.

„Alin a fost plecat multă vreme, s-a întors în ţară, apoi a plecat iarăși. S-a transformat din tânărul care cânta muzică dance într-un apărător al bisericii, fiind foarte matur şi dedicat. De prin anul 2015 s-a îndepărtat de lumea muzicală dance”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul solistului.

Alin Văduva s-a născut în Caracal, a început să studieze canto la 14 ani și a reușit până acum să obțină aproape 50 de premii la festivaluri. A luat locul 2 pentru interpretare la Festivalul Mamaia, în 2006, iar în 2008 a reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur".

Alin Văduva a participat la Eurovision în anul 2013

A fost un concurent de temut, iar palmaresul său format din 50 de premii obţinute la festivaluri şi alte concursuri naţionale, este grăitor pentru talentul lui. Alin Văduva s-a făcut cunoscut datorită participării la festivalul Cerbul de Aur în 2008, şi datorită participării la concursul X Factor, unde a ocupat locul doi.

El s-a înscris în concursul Eurovision cu piesa „Storyline" pentru care a colaborat cu o echipă de profesionişti.

 

Loading...

Citește și

  • cristian moldovan x factor

    La doar 16 ani, concurentul Cristian Moldovan de la „X Factor” (Antena 1), membru al echipei antrenate de Carla’s Dreams, are o voce de aur şi speră la premiul cel mare de 100.000 de euro. Puţini ştiu însă că, după repetiţiile pentru „X Factor”, puştiul merge să cânte într-un cor bisericesc.

  • Le-au promis promovare, dar i-au lăsat cu ochii în soare! Producătorii show-ului „X-Factor" de la Antena 1 nu s-a interesat deloc de soarta câştigătorilor primei ediţii, deşi acum o pregătesc, cu mare tam-tam, pe cea de-a doua.