Alexia Eram, coafură inspirată de "Mica Sirenă". 5 extravaganțe cu fiica Andreei Esca

alexia-eram-fiica-andreea-esca_2.png

Alexia Eram, cu o perucă blondă, cu breton
foto: instagram

Alexia Eram e cu gândul la festivalurile de muzică, așa că a făcut niște probe legate de coafură și machiaj, reușind să își surprindă fanii de pe Instagram. Fiica Andreei Esca a recunoscut că adoră perucile.

Vedetele s-au pregătit din timp  pentru cele mai mari festivaluri de muzică de la noi, Neversea, Untold, Electric Castle, Summer Well, care au fost însă anulate din cauza pandemiei de coronavirus. A fost și cazul Alexiei Eram (19 ani), care ne-a arătat ce idei de stil ar fi dorit să adopte pentru acele evenimente.

  • foto: instagram
  • Alexia Eram, cu o perucă blondă, cu breton
    foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • Maximize

1/5


Fie că are părul scurt, mai lung, colorat, creț sau în culorile curcubeului, Alexiei Eram (19 ani) îi stă bine, iar mama ei, Andreea Esca (47 de ani), îi apreciază schimbările de look. În cea mai recentă postare de pe instagram, tânăra are o perucă roșie și un mesaj lângă imagine: "Little Mermaid style" (stilul Mica Sirenă). Fanii i-au apreciat imediat frumusețea. Într-o altă postare, a publicat o imagine cu ea cu șuvițe colorate (galben, turcoaz, mov, roz, verde), și a scris următorul text: "Ăsta ar fi fost outfit-ul meu de festival. Vă place?”, a scris Alexia pe instagram, care a recunoscut că îi place să poarte și să se joace cu perucile și cu schimbările de look.

Citește și:

Mini Esca și mini Berecleanu, perfecte în costum de baie. Fetele știristelor sunt școlite la Londra și frumoase de pică

VIDEO Aici locuiesc Alexia Eram și Mario Fresh! Imagini din "cuibușorul de nebunii" al fiicei Andreei Esca

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1