Alexandru Lulescu a împlinit 88 de ani și a devenit bunic. Uite ce fericit e lângă nepoțică, alături de toată familia!

alexandru-lulescu-familie.jpg

Actorul Alexandru Lulescu, alături de soție și de fiică
foto: arhivă personală

Îndrăgitul actor de comedie Alexandru Lulescu a împlinit pe 1 iunie vârsta de 88 de ani. Dacă anul trecut, de ziua lui, se afla pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, cu spectacolul „Hai, zâmbește!”, de data aceasta actorul a stat în izolare, alături de cei dragi. Iată ce vești frumoase ne-a dat, despre el și familia lui, marele actor!

Încă de duminică (31 mai), îndrăgitul actor Alexandru Lulescu a avut parte de surprize din partea prietenilor, căci nașul său de cununie, și de botez al fiicei sale, Alexandra Maria, acum Popa, simpaticul Alexandru Arșinel, a venit în vizită cu un mare buchet de flori și cu un tort pentru sărbătoritul de pe 1 iunie. "Am fost sărbătorit de oameni dragi mie. Soția, Mariana Lulescu, este poetă și mi-a compus o poezie și m-a răsfățat cu un grătar de mititei așa cum știe că îmi place mie. Au fost și fiica mea, cu soțul, însă încă păstrăm distanța regulamentară în grădina din curte. Nu are sens să risc, la vârsta mea. Mai ales că Alexandra Maria m-a făcut bunic și în câteva zile sperăm să putem să o botezăm pe fetiță. Nu știu încă ce nume au ales, însă va fi un botez atipic, așa cum trebuie acum, cu doar câteva persoane", ne-a mărturisit îndrăgitul actor de comedie.

alexandru-lulescu-fiica-nepoata.jpg

Alexandru Lulescu, de ziua lui, alături de soție, fiică, ginere și adorabila lui nepoată
foto: arhivă personală

Alexandru Lulescu: "Stau bine cu sănătatea"

Alexandru Lulescu ne-a povestit și cum a fost toată această perioadă de izolare, dar și ce planuri are pentru vară. "Abia aștept să se redeschidă Teatrul de vară Herăstrău, grădina Constantin Tănase, unde se vor relua spectacolele de revistă vara aceasta, cu distanțarea socială de rigoare. În această izolare de câteva luni am stat acasă și am avut noroc că avem o curte mică, plină de flori, în centrul Bucureștiului, prin Dorobanți. Am stat cu soția, m-am plimbat prin curte ca să fac mișcare, am mai scris scenarii pentru teatru în perioada asta grea, în care sper să mai existe teatrele atât de dragi nouă. Am făcut și gimnastică, însă a fost și este foarte greu pentru un om care a fost activ toată viața lui, și care acum să nu aibă niciun fel de activitate decât uitatul la televizor și cititul. Stau bine cu sănătatea, ceea ce le doresc și celorlalți, însă mai scârțâie pe ici, pe colo, mă mai doare o măsea sau un picior din când în când. În rest sunt bine, sănătos", ne-a povestit maestrul, care ne-a mulțumit că nu l-am uitat. Și la final ne-a mai povestit că este dezamăgit de umorul "dezbrăcat" pe care îl vede tot mai des pe la televizor și pe la diverse spectacole de teatru.

lulescu_2.jpg

Alexandru Lulescu, Teatrul de Revista, Nicu Constantin, Epoca de Aur, comedie romaneasca
7 ianuarie 2017: Alexandru Lulescu, pe scena Teatrului Constantin Tănase
foto: Gheorghe Chelu

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1