Alexandru Arșinel: «Soţia mea nu mai poate merge, de când s-a lovit puternic la cap»

14-vedetete-arsinel.jpg

Alexandru a devenit sprijin pentru Marinela. El speră ca soţia lui să-şi revină, cu fizioterapie şi cu tratament medicamentos

Este distrus de durere! Alexandru Arşinel, directorul Teatrului ”Constantin Tănase” din Bucureşti, face din nou slalom printre spitale, de data aceasta însă pentru soţia lui. Marilena nu mai poate merge singură, ci doar sprijinită de cadru, după ce toamna trecută a căzut şi s-a lovit grav la cap.

Chiar dacă în spectacole Alexandru Arşinel este tot numai un zâmbet, Click! a aflat că actorul trăieşte o mare dramă. Marilena, femeia pe care o iubeşte cu patimă, trage şi acum ponoasele accidentului suferit în urmă cu aproape şase luni, când şi-a agăţat tocul într-un preş şi, în cădere, s-a lovit la cap. Femeia a suferit o operaţie, însă necazurile tot nu s-au sfârşit, ea având nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa. “Astă-toamnă, după ce a căzut şi a făcut un hematom la cap, soţia mea a început să aibă probleme de ordin neurologic şi să meargă cu greutate. Se sprijină  de un cadru. Face recuperare, urmează şi un tratament extrem de sever.

14-vedetete-c_data_users_defapps_appdata_internetexplorer_temp_saved-images_15135794_1634865656539052_6995660924278569201_n.jpg

Alexandru Arşinel îşi face griji pentru Marinela, pe care o iubeşte de 50 de ani

 

Din păcate, nu se poate opera, nu-i nevoie. Să sperăm că în curând îşi va reveni, într-o oarecare măsură”, a declarat Alexandru Arşinel, ieri, pentru Click! Cea care a fost sprijinul familiei şi o adevărată mână de fier a ajuns să depindă de ajutor, iar situaţia i-a îndurerat pe toţi membrii familiei. Ca un făcut, în ultima vreme, familia Arşinel pare urmărită de ghinion. Actorul a fost operat de cinci ori la coloană, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc, dar a suferit şi un transplant de rinchi, în 2013. Alexandru şi Marinela sunt împreună de 50 de ani. S-au căsătorit în vara anului 1968, însă ei nu sărbătoresc ziua nunţii, ci pe cea în care s-au cunoscut, această dată fiind trecută şi pe verighetele lor. Au doi băieţi, Bogdan şi Alexandru, şi doi nepoţi, Maria şi Adrian.

Click! spune

Alexandru şi Marinela s-au cunoscut în anul 1968, la ştrand. A fost dragoste la prima vedere şi, deşi au trecut aproape cinci decenii de când s-au îndrăgostit, ei au fost împreună şi la bine, şi la greu: “Întâlnirea cu Marinela a fost un semn dumnezeiesc”, a povestit el.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1