Alexandru Arşinel a avut cel mai negru an din viaţă

12-13-vedete-foto-1-7-col.jpg

Celebrul actor, care ieri a împlinit 79 de ani, a suferit un şoc după decesul Stelei Popescu, a trecut printr- o operaţie la inimă şi a dat cu subsemnatul la DIICOT

Alexandru Arşinel speră să scape de necazuri, mai ales de problemele de sănătate. Ieri, artistul care a suferit cinci operaţii la coloană, un transplant de rinichi, dar şi o intervenţie chirurgicală la inimă, a împlinit 79 de ani, prilej de a sărbători, în tihnă, alături de cei dragi.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

26 noiembrie 2017. Alexandru Arşinel a fost un munte de durere la înmormântarea Stelei Popescu

Actorul a trecut, în ultimul an, printr-un lung şir de belele. Pe 23 noiembrie 2017, Alexandru Arşinel a suferit un şoc la aflarea veştii că partenera de scenă, Stela Popescu, alături de care a format un cuplu de aur, a încetat din viaţă, în urma unui accident vascular: ”Stela a fost pentru mine nu numai o colegă, ci şi o foarte bună prietenă, îmi va lipsi enorm. Pe biroul meu de la teatru am poze cu Stela, o salut dimineaţa, când vin la muncă”, a povestit el pentru Click!

12-13-vedete-foto-3-2-.jpg

11 decembrie 2017. Arşinel a suferit un infarct. Medicii i-au montat un stent la inimă

Din cauza suferinţei, la nici o lună de la decesul ”Reginei comediei româneşti”, mai exact pe 11 decembrie 2017, Alexandru a ajuns la Urgenţă, unde a fost diagnosticat cu infarct. Ca să-i salveze viaţa, medicii Spitalului Universitar i-au montat un stent, la inimă. Însă marele actor de comedie mai are şi alte afecţiuni: dislipidemie (dezechilibru al nivelului de lipide din sânge), diabet zaharat şi hipertensiune arterială. Ca şi cum nu era îndeajuns, la scurtă vreme de la externare, pe 11 ianuarie 2018, Arşinel avea să se confrunte cu alt necaz.

12-13-vedete-foto-4-2-col-inquamphotos_arsinel_diicot_2.jpg

11 ianuarie 2018. A dat declaraţii la DIICOT, în dosarul medicului Mihai Lucan, care i-a efectuat transplantul de rinichi

El a fost audiat, timp de trei ore, de procurorii DIICOT, în dosarul medicului urolog Mihai Lucan, cel care, în 2013, a efectuat şi transplantul de rinichi al lui Arşinel: ”Nu am cum să vă spun date din dosar. Pot să vă spun că a fost mai mult o întâlnire civilizată, întrebări de bun- simţ. Eu am încercat, în măsura amintirilor, să dau nişte răspunsuri. Asta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de profesorul Lucan s-au schimbat. Rămâne acelaşi om pe care îl voi aprecia şi căruia îi voi purta recunoştinţă. În rest, mai multe nu pot să vă spun”, declara, acum patru luni, Alexandru Arşinel. În timp ce deputatul Emanuel Ungureanu susţine  că actorul ar fi sărit peste lista de aşteptare pentru transplantul de rinichi, în care erau înscrise sute de persoane, adulţi şi copii, Arşinel şi medicul Lucan au respins acuzaţiile: „Nu a contat numele meu, a contat că mai funcţionam 7% cu rinichii“, a mai adăugat actorul. Arşinel are însă mari supărări şi cu soţia lui, Marilena, care, de doi ani, de când a căzut pe scări, se află imobilizată la pat: ”Este lucidă, însă nu mai poate merge”, a mai adăugat Arşinel.

S-a serbat alături de soţie şi de cei doi băieţi

12-13-vedete-foto-5-2-col.jpg

Arşinel se îngrijeşte şi de Marinela, soţia lui, imobilizată la pat

Actorul s-a serbat ieri şi la teatru, şi acasă: ”Am fost la teatru de dimineaţă, m-am salutat cu colegii, mi-au cântat «La mulţi ani!», am primit foarte multe mesaje şi telefoane de felicitare, iar acum iau masa în familie”, ne-a declarat celebrul sărbătorit. Alexandru Arşinel este căsătorit cu Marilena din 1966 şi au împreună doi băieţi, Bogdan şi Cristi. Alexandru a cunoscut-o pe femeia vieţii lui la ştrand. A fost dragoste la prima vedere. La început au locuit cu chirie, însă acum, după aproape 50 de ani de căsnicie, cei doi soţi se pot mândri cu o vilă la munte, o alta pe Litoral, dar şi cu un apartament în Bucureşti. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1