VIDEO Alexandra Stan, show erotic pe internet! A renunțat la lenjerie intimă și la inhibiții

alexandra-stan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan spune că are chiloței roz, însă aceștia par invizibili
foto: Instagram

Alexandra Stan se află, din nou, în centrul atenției! Nu a lansat un nou hit, spre dezamăgirea fanilor, ci a luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și etala, fără rețineri, formele demne de invidiat cu care a fost înzestrată de către Mama Natură. Fără lenjerie intimă, dar cu mult curaj și chef de dans, așa s-a afișat vedeta pe Instagram.

Alexandra Stan este tânără și neliniștită. S-a despărțit de iubit, a revenit în România, după ce și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii și atrage atenția prin lipsa de inhibiții de care dă dovadă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bikinis are pink but u can’t see them, but I am not naked! Chill!

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

În urmă cu câteva săptămâni, pe Internet a apărut un filmuleț în care artista dansează goala, iar ea a susținut atunci că l-a făcut public în mod involuntar. Cu toate acestea, Alexandra încarcă adesea fotografii aflate la limita decenței, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. 

 

alexandra-stan-jefuita-in-america.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan obișnuiește să pozeze provocator
Foto Arhivă personală

Se pare că solista nu a învățat nimic din comentariile negative pe care le-a primit data trecută și a decis să demonstreze, încă o dată, că vorbele răutăcioase nu o opresc din a se simți sigură pe sine, sexy și cu chef de glumă! 

alexandra-stan-goala2.jpg

alexandra stan
Nu este prima dată când Alexandra apare complet dezbrăcată pe Instagram
Foto Captură video

Celebra cântăreață și-a surprins din nou fanii cu un filmuleț pe care l-a postat pe Instagram și în care apare cu un tricou pe ,dar fără chiloți! Ca și în filmulețul din luna decembrie, Alexandra Stan a fixat un telefon să o filmeze în timp ce dansează. Așa cum era de așteptat, videoclipul în caree vedeta se unduiește lasciv a adunat mii de like-uri și de comentarii, care mai de care mai indecente.

alexandra-stan.jpg

alexandra stan
Alexandra a dansat lasiv în fața camerei
Foto Captură video

Pe lângă aprecieri, Alexandra a primit și o doză de mesaje negative, cărora a decis să nu le acorde prea multă atenție. „Urât. Ai fi putut face ceva mai pozitiv pentru perioada prin care trecem, nu să dansesezi jumătate dezbrăcată”, „Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”, „Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”, „Ăsta tot din greșeală l-ai pus?”, „Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, „Piese mai lansăm și noi? Sau punem numai nuduri pe Insta?” și „De data asta nu ai mai postat din greșeală, nu? P.S: Foarte fain tatuajul” au fost doar câteva dintre comentariile negative.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1