Alexandra Stan a schimbat prefixul, dar nu renunţă la decolteurile obraznice

stan89.jpg

Alexandra, sexy în costumul cu imprimeu de ziar

Îndrăgita solistă Alexandra Stan (30 de ani), care s-a iubit cu Dorian Popa, Marcel Prodan, dar şi cu Bogdan Stăruială, fost impresar, pare dezamăgită în dragoste, ea postând pe conturile sociale un mesaj deloc optimism.

„Îmi iubesc vulnerabilitatea, slăbiciunile mele şi mă bazez pe puterea mea! Dar întotdeauna ştiu că intuiţia mea divină este ceea ce mă face să continui”. Alexandra este una dintre cele mai îndrăzneţe vedete, la capitolul vestimentar, afişându-se recent într-un costum realizat dintr-un material cu imprimeu de ziar. Dar privirile fanilor s-au oprit mai degrabă la decolteul ei obraznic, pe care şi l-a afişat adesea, în toată splendoarea, şi pe plaja din Mamaia, unde adoră să se bronzeze fără sutien.

Alexandra şi-a încercat norocul şi peste Ocean, însă a revenit în ţară după doi ani, în care nu a bifat vreo performanţă pe plan muzical. Mai mult s-a şi îngrăşat şase kilograme, pe care cu greu a reuşit să le dea jos. Alexandra pregăteşte noi piese şi speră să revină cât mai curând în topurile muzicale cu noile melodii. 

 

Loading...

Citește și