Alexandra Stan e tratată ca o regină de fanii japonezi

a112-13-vedete-1.jpg

Alexandra Stan se află deja în topul vânzărilor cu noul ei album, care s-a vândut în Japonia ca pâinea caldă
Citeste tot despre: 

Suprinzătoare e viaţa unui artist, iar acest lucru îl poate confirma şi solista Alexandra Stan. Acum doi ani, ea zăcea pe patul de spital, în urma loviturilor fostului ei impresar, iar azi iubeşte din nou şi e adulată în Japonia, unde, în recentul turneu, a fost tratată ca un megastar.

La începutul lunii martie, Alexandra Stan (26 de ani) a apărut radioasă, la un eveniment monden, la braţul noului ei iubit, Bogdan. Tot atunci, solista ne-a povestit că este foarte fericită şi că îi merge de minune şi în carieră, mai ales că urma să lanseze un nou album în Japonia, intitulat “Alesta”, pentru care a înregistrat câteva piese speciale. Vedeta nici nu bănuia că fanii asiatici o vor trata ca pe o divă.

Solista s-a bucurat de o lansare pe cinste a albumului ei, iar la două zile distanţă ea ocupa deja primul loc în topul vânzărilor pe iTunes la categoria dance, detronând nume internaţionale precum Avicii. Mai mult, “Alesta” s-a poziţionat pe podium şi în topul general al albumelor internaţionale. Alexandra a primit, cu acest prilej, şi propunerea de a pătrunde în industria modei prin lansarea primei ei colecţii, alături de un brand internaţional.

Fanii japonezi ai Alexandrei Stan s-au strâns în număr mare în faţa magazinului principal din Tokyo, aşteptând show-ul artistei şi lansarea colecţiei “ALESTA X Bershka”, format dintr-un rucsac argintiu, în valoare de 40 $, care poate fi folosit şi pe post de geantă de mână, dar şi dintr-o rochie gri, ce ţine loc şi de hanorac, la 60 $ bucata: “A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, aflat la etajul patru, în faţa căruia s-au strâns foarte mulţi oameni. Pare ireal ce mi se întâmplă! Şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta”, ne-a povestit Alexandra Stan.  
Artista a beneficiat de o sesiune de autografe, dar şi de o conferinţă de presă, unde admiratorii au bombardat-o cu întrebări despre muzică şi viaţă. Româncuţa noastră a oferit interviuri pentru publicaţiile şi televiziunile de top din Tokyo şi din Nagoya, oraşe în care a şi cântat. 

loading...
Loading...