Alexandra Stan, despre bătaia încasată acum 6 ani: «Eram plină de sânge şi tot îmi dădea cu pumnul!»

alexandra_stan.jpg

alexandra stan batuta
Alexandra Stan a fost bătură în urmă cu 6 ani de impresarul Marcel Prodan
foto: captură video

Imaginile cu Alexandra Stan vânătă la ochi şi cu urme de violenţă pe corp au şocat oprinia publică în urmă cu şase ani. Atunci, cântăreaţa plângea disperată şi explica cum Marcel Prodan, managerul ei care îi era şi iubit, a agresat-o fizic în urma unei discuţii aprinse care a început în maşină. Nu era prima dată când el încerca să o intimideze cu gesturi agresive. Solista a povestit abia acum cum a reuşit să treacă pesta trauma care a marcat-o.

Milioane de fani din lumea întreagă au urmărit imaginile cu Alexandra bătută. Se întâmpla în urmă cu 6 ani, dar cântăreaţa abia acun a găsit puterea să vorbească deschis despre ce s-a întâmplat atunci. Campania “Femeia ca o proadă”, demarată de Pro Tv, a prezentat pe larg povestea Alexandrei Stan. Artista a povestitce s-a întâmplat atunci. 

12_alexandra-stan2.jpg

Alexandra Stan s-a relansat şi fără impresarul care a agresat-o fizic
Foto: arhivă personală

"Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, şi-a început artista mărturisirile. A continuat la feld e dramatic povestea de avum 6 ani care a ţinut prima pagină a ziarelor.

"A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata calmează-te”, nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”. Și poliţistul i-a zic „cum adică e ok?”, fata asta e plină de sânge, cum e ok? Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a mai spus artista. 

Solista a explicat că în familie nu a avut parte de episoade de agresiune, tatăl ei fiind un părinte extrem de protector. 

Alexandra Stan a căştigat primii bani din muzică la 19 ani

La 18 ani, a urcat pe scena festivalului Mamaia. Mai mulți impresari au remarcat-o rapid şi i-au bătut la uşă. A avut și o ofertă - să se angajeze la un hotel și să cânte pe 1.500 lei pe lună. A semnat însă cu doi agenți foarte tineri, și ei la început de drum. Banii au venit nesperat de repede, iar Alexandra a început să-şi ajute familia. 

"Tata îmi zicea că nu iau câţi bani ar fi trebuit, mama îmi făcea socoteala şi îmi zicea cât trebuie să iau, că eu nu ştiam că nu făceam contracte cu ei, de exemplu, cum facem acum. Marcel (n.r. Prodan) a început să aibă o atitudine proastă, se purta urât şi cu angajaţii, şi cu mine. (...) A început să mă ameninţe ca o să mă ţină în casă, că nu o să mai fac nimic, că nu o să-mi mai dea voie să îmi cânt piesele, că o să mor de foame. Ei făceau sute de mii de euro şi nu îmi cumpărau un microfon”, a explicat solista. 

Marcel Prodan nu a vorbit cu presa despre cele întâmplate. Declaraţii a dat doar în sala de judecată. Au fost acuzaţii de şantaj, de înşelăciune de tâlhărie şi de vătămare corporală, pentru care a primit şapte luni cu suspendare.

 

CIteşte şi:

 

FOTO Alexandra Stan, bătută crunt de manager, a fost dusă de urgenţă la spital. Primele ei declaraţii

Impresarul bătăuş a înlocuit-o pe Alexandra Stan cu altă blondină

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandra stan portret

    Bătută acum șase ani de Marcel Prodan (38 de ani), fost iubit şi impresar, Alexandra Stan (29 de ani) s-a judecat și cu el, și cu avocaţii angajați să o reprezinte în lupta cu el. Click! a aflat că Alexandra Stan a câştigat procesul cu avocații care îi pretindeau o diferență de onorariu de 1.953 de euro plus dobânzi penalizatoare. Acum, solista îşi poate vedea de cariera internaţională.

  • alexandra stan

    În vara lui 2013, Alexandra Stan a fost transformată în sac de box de cel pe care-l credea bărbatul vieții sale, cel cu care-și împărțea și viața profesională, nu doar pe cea personală, Marcel Prodan. Cu greu, vedeta șia- revenit după șocul și loviturile suferite și și-a refăcut viața și cariera.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1