Alexandra Stan, certată de fani pentru poza cu sfârcuri

18_2-col-alexandra-stan.jpg

Alexandra Stan nu poartă niciodată sutien

Cei aproape 400.000 de fani virtuali pe care Alexandra Stan (29 de ani) îi are pe Instagram sunt zilnic în delir. Iar asta pentru că preferata lor este atât de dezinhibată, încât nu se sfieşte să-şi arate posteriorul bombat şi sânii naturali, în diverse ţinute sumare sau transparente.

Constănţeanca transmite sexualitate prin toţi porii, iar reţelele ei sociale seamănă cu o revistă Playboy. Se ştie că solista este foarte certată cu sutienul, iar deunăzi s-a fotografiat iar cu sfârcurile la vedere, însă reacţiile nu au fost toate laudative. “Încă o fată care îşi arată toată ziua sânii şi sfârcurile pe Internet. Plictisitor!”, i-a scris un fan, căruia Alexandra i-a trimis, drept replică, un emoticon cu o îmbrăţişare. 

Loading...

Citește și

  • Într-o lume în care cu greu mai găseşti trupuri neatinse de bisturiu, există şi femei care se menţin naturale, aşa cum le-a lăsat Mama Natură. Mai mult, au şi satisfacţia că sunt “netunate”, dar şi bucuria că pot fi sexy cu fund mai puţin bombat sau purtând cupa A la sutien. Iată-le pe cele mai senzuale de la noi din showbiz.

  • alexandra stan

    Alexandra Stan a fost premiată în cadrul ediției din acest an a evenimentului Beirut International Awards Festivals, organizat în Liban. În cadrul decernării de premii, cântăreței i-au fost recunoscute meritele pentru întreaga sa carieră de succes, care a devenit rapid una internațională. Pentru a se prezenta impecabil la eveniment, Alexandra a ales două ținute: una pentru seara decernărilor și una pe care a prezentat-o pe covorul roșu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1