Alex Velea: «Răspunsul meu pentru foștii băieți de aur, Lino și Mario». Replica lui Mario Fresh

alex-velea-mario-fresh-lino-golden-bani-cearta-firma-casa-de-productie-1024x684.jpg

Alex Velea explică de ce s-a certat cu Lino Golden și Mario Fresh

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alex Velea a explicat ce s-a întâmplat între el și «fiii adoptivi» Lino Golden și Mario Fresh și de ce aceștia au ales să plece din casa de discuri Golden Boy Society. Artistul a publicat un clip pe canalul său de YouTube, unde a făcut declarații și cu privire la asocierea lui Lino Golden cu Abi talent.

Lino Golden și Mario Fresh au ales să părăsească casa de discuri Golden Boy Society, loc în care cei doi artiști tineri s-a făcut remarcați, însă plecarea lor l-a dezamagit total pe Alex Velea care i-a crescut ca pe copiii lui și au locuit în aceeași casă. 

„Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eșecuri, băieții au ajuns să aibă faimă și succes. Dar asta le-a schimbat caracterul. Dar cu faima și succes au puterea de a îți influența caracterul și dacă ești slab, pare că ești intangibil. Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lino le-a făcut. Lino și Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansat. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puțin dezamăgit”, spune Alex Velea despre cearta cu Lino și Mario. 

Alex Velea, supărat pe pretenia lui Lino Golden cu Abi Talent

„Premiul pentru prietenie merge către Lino și Abi. Vă dați mari prieteni, când acum ceva timp vă înjurați, iar tu abi îl făceai gunoi. Dar știu, Lino, că tu de dragul cifrelor ești gata să lingi unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, acest om ar fi fiăcut orice să te distrugă și acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josic, nu credeam că poți să te duci atât de jos. Îți urez tot binele din lume”, mai spune Alex Velea despre noua prietenie dintre Lino Golden și Abi talent. 

 

Reacția lui Mario Fresh

„Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și așa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta... Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoștință și mulțumiri pentru UnQ (n.r. unchiul) Alex! GOLDENBOY PE VIAȚĂ!”, a scris Mario Fresh în dreptul acestei fotografii. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5