Alex Velea a plecat de la Acces Direct pentru Exatlon 2019?

simona-gherghe-alex-velea.jpg

Alex Velea a prezentat Acces Direct alături de Simona Gherghe
Foto: Antena 1

Alex Velea nu mai face parte, din 2019, din proiectul „Acces Direct”, de la Antena 1. Tot mai multe voci spun că solistul ar putea participa la un nou reality-show, de ce nu, chiar la Exatlon, acolo unde deja primul nume anunţat este „fiul lui adoptuv”, Mario Fresh.

În 2018, Alex Velea (34 de ani) a făcut parte din mai multe proiecte TV, printre care „Bravo, ai stil”, la Kanal D, și „Acces Direct”, la Antena 1. Iată că de azi, 7 ianuarie, solistul nu a mai apărut pe sticlă, producătorii dorind să revină la vechiul format de emisiune, doar cu Simona Gherghe în rol de prezentatoare. Tot mai multe voci spun că solistul s-ar întoarce la Kanal D, la ”Exatlon”, care va reveni din 12 ianuarie cu cel de-al treilea sezon, şi ar face echipă cu Mario Fresh, concurent deja anunțat în echipa “Faimoșilor”. În decembrie, la ultima noastră discuţie, Alex Velea ne-a făcut o declaraţie incendiară, care acum capătă sens.

mario-fresh-exatlon-2019.jpg

mario fresh exatlon 2019
Mario Fresh se numără printre concurenții Exatlon 2019
foto: Kanal D

„Pentru 2019 îmi doresc ca eu şi băieţii mei de la Golden Boy Society să funcţionăm cel puţin la fel de bine ca şi anul 2018. Ne simţim binecuvântaţi eu, Mario Fresh, Lino Golden şi Rashid, că am avut mare succes. Cât despre o plecare la un reality-show, e prematur să spun. Nu-mi permite viaţa mea să plec peste hotare. Dar nu se ştie niciodată”, ne-a povestit Alex Velea la sfârşitul anului trecut. Deocamdată nu a confirmat nimeni de la Kanal D că solistul va pleca în Republica Dominicană, însă lista concurenților va fi anunțată zilele acestea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1