Alex Velea petrece sărbătorile în familie, alături de Antonia și copiii lor

alex-velea.jpg

Alex Velea își va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Alex Velea are grijă cum își petrece sărbătorile în familie, alături de cei doi copii ai săi, dar și de Antonia. Aceștia vor petrece câteva zile alături de cei dragi, iar de anul nou ambii artiști vor avea concerte.

Alex Velea va petrece sărbătorile alături de cei doi fii ai lui și de Antonia. Artistul își iubește foarte mult familia și pentru ea ar sacrifica orice, motiv pentru care el nu va sta de anul nou alături de copiii lui și va merge să cânte.

Alex Velea petrece sărbătorile în familie

Alex Velea a povestit în cadrul unei emisiuni tv cum își petrecea sărbătorile de iarnă atunci când era mai mic.

„Crăciunul îl petrec în familie, ca de fiecare dată, tradiţional, normal… Cânt de Anul Nou, trebuie să cânt să fac nişte bani pentru copii. Eu când eram mic găseam ghetele la uşă, acum e mai mişto la geam. Eram un copil normal, mergeam cu colindul, cu vecinii. Ne bucuram de magia sărbătorilor, ne dădeam cu sania până nu mai puteam, până ne îngheţau mâinile şi picioarele, luam o pereche de ghete de la mama, care aveau talpa plată ca să pot să alunec mai mult şi ştiu că mergeam cu sania pe stradă, pe unde circulau şi maşini şi mama mea era disperată”, a declarat Alex Velea pentru Antena Stars.

25035825_594852937512563_6768988215069114368_n.jpg

Alex Velea și Antonia își iubesc foarte mult copiii
Foto Instagram

„Vreau să am putere de muncă, vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru anul acesta, a fost un an extraordinar şi la fel cred ca va fi şi 2019, dar asta depinde de cât muncim. Le transmit sărbători fericite tuturor, să fiţi fericiţi, sănătoşi şi iubiţi, să aveţi masa încărcat, Moşul sper că va adus tot ce vă doriţi sau ce i-aţi scris şi 2019 să fie mai bun decât 2018”, a încheiat Alex Velea.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • antonia si vincenzo castellano

    Antonia (29 de ani) n-a încheiat încă divorțul de italianul Vincenzo Castellano, tatăl fetiței ei, Maya (8 ani), prin urmare nici că se grăbește să-și boteze cei doi băieți pe care îi are cu actualul iubit, Alex Velea. Senzuala solistă ne-a vorbit despre amânarea momentului creștinării micuților.

  • Zilele trecute, Antonia şi mama ei, Denise Iacobescu, s-au întors din Italia, unde au sărbătorit-o pe Maya, fiica solistei, care a împlinit opt ani. Ne-am revăzut curând cu sexy-bunicuța şi am profitat de ocazie ca să stăm de vorbă despre cea mai mare nepoată, care îi e foarte dragă, şi pe care nu o poate vedea atât de des pe cât şi-ar dori.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5