Alex Velea: ”Am avut toți Covid: eu, Antonia, copiii și părinții mei”. S-a temut pentru viața tatălui său

velea-antonia.png

Alex Velea și Antonia au avut Covid
foto: Instagram

Covid-ul a lovit necruțător în toată familia lui Alex Velea (36 de ani). Solistul a anunțat că a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov2 la începutul lunii decembrie, anul trecut. Ulerior, toți membrii familiei sale, Antonia (31 de ani), dar și cei doi copii, Dominic (5 ani) şi Akim (3 ani) au fost infectați cu temutul virus, însă au avut toți forme ușoare. Nici părinții solistului nu au scăpat.

“Am luat virusul. Pe 15 decembrie am făcut testul și a ieșit pozitiv. A fost o formă ușoară la mine. N-am avut gust și miros, nu am pățit la nici o răceală așa ceva. La început, eu nu am crezut în acest virus. Era foarte ciudat. Am avut toți, și eu și Antonia, copiii și părinții mei. Nu e de glumă cu acest virus. Vreau să mă vaccinez”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Alex Velea: "Tata are diabet și stent la inimă"

Solistul însă s-a temult cel mai tare pentru viața tatălui său, care a avut o formă mai gravă a bolii, acesta suferind de o serie de afecțiuni considerate de risc. „Mi-a fost teamă la tata. El are diabet, tata are și stent la inimă. A slăbit mult de tot, pe el l-a afectat virusul la stomac”, a mai declarat acesta, în emisiunea lui Dan Capatos.

Alex Velea are în plan să se căsătorească anul acesta cu Antonia. Antonia a devenit femeie liberă abia în vara lui 2020, când divorțul dintre ea și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, s-a pronunțat oficial, după mai bine de 7 ani de la începerea procesului. “O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Ne dorim să facem nunta anul asta, să nu mai trăim în concubinaj. Încă e o perioadă tot dubioasă cu pandemia asta. Eu am trei familii de invitat acolo, vreau să vină toată lumea la nunta mea”, a mai spus Velea la aceeași emisiune.

Citește și:

Cătălin Măruță are COVID-19. Cum se simte prezentatorul Pro TV

Ce simptome au Andra și Cătălin Măruță, infectați cu Sars-CoV-2. „Am febră seara. Andra are dureri musculare”

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1