Alessia, mamă la 18 ani! Dezvăluiri cutremurătoare: «Fetiţa a fost găsită sub pat, într-un lighean»

Alessia

Alessia
Alessia

Alessia a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii „Necenzurat" despre întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. La vârsta de 18 ani a mers în practică la un orfelinat, de unde a plecat acasă cu o fetiţă pe care a adoptat-o.

Cântăreaţa Alessia a povestit în cadrul emisiunii „Necenzurat", de la Antena Stars, despre cum a ajuns ca la vârsta de 18 ani să devină mama unei fetiţe minunate. Artista a spus că a mers în vizită la un orfelinat, unde a găsit o fetiţă pe care a luat-o acasă pentru 5 zile. Se pare însă că micuţa i-a cucerit inima şi aşa a decis să o adopte.

Alessia a spus că nu a avut timp nici măcar să-şi anunţe părinţii şi că mama ei s-a trezit cu ea şi cu bebeluşul în casă. Se pare că micuţa fusese găsită de asistenţii sociali sub pat, într-un lighean, cu un biberon cu apă.

„Bibi a fost găsită sub pat, într-un lighean, cu un biberon cu apă. Nu a stat în orfelinatd ecât 2 zile. Am intrat în casă cu ea şi mama ştergea geamurile. S-a speriat şi m-a întrebat ce e cu ea. I-am spus că am luat-o de la orfelinat să avem grijă de ea pentru 5 zile şi nu a mai plecat niciodată. Nu este pe numele nostru, dar ea va rămâne la noi", a spus Alessia.

Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi

Alessia_împreună_cu_fiica_ei_Bibi
Alessia, împreună cu fiica ei, Bibi

Blonda spune că încearcă să păstreze o relaţie apropiată între fetiţă şi mama ei naturală. Mai mult decât atât, cântăreaţa îi aduce aproape şi fraţii ori de câte ori are ocazia.

„Mama ei naturală o vizitează la noi. Îi aduc şi frăţiorii la noi de sărbători. Mai are 4 fraţi. Are o surioară mai mică ce încă stă la orfelinat şi încă 2 fraţi mai mari. Alexandru, fratele ei cel mare, este olimpic. Când i-a cunoscut mama, mi-a propus să-i luăm acasă, dar nu putem. Ea ştie de mică şi nu am vrut ca lumea să strige după ea şi să o întrebe de ce pe ea o cheamă într-un fel şi pe noi altfel. Dacă aş fi putut, i-aş fi luat pe toţi. De Paşte, frăţiorul ei Ştefan a venit cu noi şi am luat masa în familie. Alexandru este mai mare şi are alte treburi", a mai declarat Alessia.

Cântăreaţa a spus că fetiţa nu-i mai spune „mamă": „Mi-a spus mamă până la 5 ani. După aceea mama mea a învăţat-o să nu-mi mai spună aşa de teamă ca lumea să nu mă judece".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1