Alessandra Stoicescu mai aşteaptă până să devină mamă

alessandra.jpg

Alessandra Stoicescu a debutat în televiziune în anul 1994
Alessandra Stoicescu a debutat în televiziune în anul 1994

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După ce s-a căsătorit anul trecut în secret cu iubitul ei, Sergiu Mircea Constantinescu, prezentatoarea de ştiri Alessandra Stoicescu se pare că nu se grăbeşte să aducă pe lume un moştenitor.

Nu îi place să vorbească despre viaţa personală, deşi în prezent este împlinită. După ce s-a căsătorit în luna iunie a anului trecut cu Segiu Mircea Constantinescu, Alessandra Stoicescu susţine că nu se grăbeşte să devină mamă.

"Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentam, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a mărturisit Alessandra pentru ziarul Ring.

Ştirista este convinsă că actualul partener de viaţă este jumătatea ei.

"Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele... Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea", a adăugat Alessandra pentru aceeaşi sursă.

alessandra_mireasa.jpg

Alessandra Stoicescu şi Segiu Mircea Constantinescu s-au căsătorit anul trecut
Alessandra Stoicescu şi Segiu Mircea Constantinescu s-au căsătorit anul trecut
Foto: Facebook

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5