A alergat după doi iepuri, dar nu a prins niciunul! Kamara, în proces de divorț și fără amantă

untitled.png

foto
Kamara a rămas fără soție și fără amantă
Foto: captură vide Kanal D

Kamara trece prin momente dificile. Aflat în plin proces de divorț, a fost părăsit de iubita pentru care s-a certat cu soția sa. După ce Oana i-a adus mai multe acuzații soțului ei, Kamara a încercat să se apare, atât pe el, cât și pe noua lui iubită, Mădălina. Liniștea nu a durat pentru mult timp, căci Mădălina a decis să îl părăsească pe cel cu care a trăit o idilă-fulger de aproximativ 2 luni.

Iubita lui Kamara a fost surprinsă ieșind din blocul în care locuia cu artistul. Mădălina era foarte supărată, având lacrimi în ocji și un bagaj roz pe care îl căra după ea, semn că relația s-a încheiat la fel de brusc cum a început. În timp ce trăgea valiza, Mădălina a mărturisit reporterilor că relația s-a terminat chiar de ziua cântărețului, dar nu a dorit să ofere detalii despre motivul care a produs separarea. Nu a declarat dacă se va întoarce în Brașovul natal sau dacă va rămâne în București.

FotoZoom
Kamara și Mădălina s-au despărțit, după o relație-fulger

"Da, ne-am despărțit. Ne-am despărțit chiar de ziua lui… Nu, nu e acasă. Nu vreau să comentez mai mult. (…). Mă ajută prietena mea cu bagajele și merg cu taxi (…) Și așa mi-ați distrus toată viața, acum ce mai vreți? Lăsați-mă în pace!”, a spus Mădălina, fosta iubită a lui Kamara, în cadrul emisiunii „Wowbiz”. Dacă în urmă cu mai puțin de o lună Mădălina îți făcea planuri de viitor cu Kamara la emisiunile TV, în prezent nu vrea decât să se afle cât mai departe de acesta și să se bucure de liniște. 

fotoZoom
Kamara și soția sa se află în proces de divorț
Foto:Arhivă personală

Mădălina și Kamara s-au întâlnit într-un mall din Brașov, fiind dragostea la prima vedere, în urmă cu două luni. Cântărețul și-a dorit foarte mult ca Mădălina să nu fie numită "amantă", considerând ca ea este noua lui parteneră. Triunghiul amoros Kamara-Mădălina-Oana a fost alimentat de declarațiile celor implicați. Artistul a acuzat-o pe Oana că l-a înșelat, lucru pe care ea l-a recunoscut. Cazul trist al fostului component AlbNegru demonstrează adevărul care se ascunde în spatele zicalei "cine aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul". 

loading...
Loading...

Citește și

  • kamara oana

    Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.

  • oana kamara scandal infidelitate

    Mariajul lui Kamara cu Oana este pe butuci, dar nu aceasta este noutatea, ci faptul că soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal d şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie.