Afacerile lui Borcea, preluate de fosta nevastă

miha3-neata-foto-1-4col-16c.jpg

Martie 2016. Mihaela Borcea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe şantier, dând indicaţii şi inspectând stadiul lucrărilor
Foto: Mihai Caliu

În urmă cu doi ani, chiar pe vremea asta, Alina Borcea făcea pe şeful de şantier. Nu exista zi în care să nu vină şi să le dea indicaţii muncitorilor care construiesc centrul de evenimente de la ştrandul Ciurel, din Bucureşti. După scandalul cu Valentina Pelinel, blonda şi-a luat mâna de pe afaceri, iar Mihaela îi ţine locul.

Mihaela Borcea (46 de ani) i-a fost alături lui Cristi Borcea (46 de ani) şi la bine, dar şi la greu. Deşi sunt divorţaţi de cinci ani, cei doi nu doar că au păstrat legătura, dar chiar au fost extrem de apropiaţi. Cei 23 de ani de căsnicie, dar şi cei trei copii pe care îi au împreună, îi unesc, chiar dacă fiecare a luat-o pe drumul său.  În plus, au şi afaceri comune, iar de când fostul finanţator de la Dinamo se află în închisoare e nevoie de un om priceput care să se ocupe de tot.

La început, Cristi Borcea le-a împărţit sarcinile celor două femei din viaţa sa. Actualei soţii, Alina Vidican, 31 de ani, îi revenea misiunea să ţină în frâu Ştrandul Drumul Taberei, dar şi locul de joacă de aici, iar Mihaelei Ştrandul Ciurel. Mai tânăra nevastă venea tot timpul să inspecteze lucrările la centrul de evenimente, începute în 2013 în curtea Ştrandului Ciurel, devenit Magic Place.

Zoom
Iunie 2014. Alina Borcea, actuala soţie a dinamovistului era extrem de implicată în afacere: ea vizita foarte des şantierul
Foto: Mihai Caliu

Fotoreporterii Click! au surprins-o de nenumărate ori pe şantier, în timp ce le dădea indicaţii muncitorilor. De câteva zile însă, surpriză! Mihaela Borcea a fost văzută la ballroom-ul din Crângaşi, însoţită de o angajată. Discutau în detaliu despre ultimele lucruri pe care trebuie să le facă înainte de inaugurare. “De dimineaţa până seara alerg ca să pun totul la punct. Caut mobilă, perdele. În mai va fi deschis”, a declarat, pentru Click!, Mihaela Borcea, care ne-a precizat că este singură şi că nu are timp pentru relaţii amoroase.

Zoom
Fosta şi actuala soţie a lui Cristi Borcea au inaugurat în 2014 un ştrand în Bucureşti

Centrul de evenimente are două săli mari, unde se pot face nunţi, dar şi un loc de joacă. Alina Vidican nu mai vrea să se ocupe de afacerile familiei după ce a aflat că soţul său a lăsat-o gravidă pe Valentina Pelinel. Mai mult, se zvoneşte că Borcea i-ar fi cerut divorţul, însă blondina nu ar fi de acord. Motivul l-ar reprezenta suma prea mică pe care omul de afaceri ar vrea să i-o lase în urma separării oficiale. Cristi şi Alina au împreună doi copii şi sunt căsătoriţi de cinci ani.

Pelinel aşteaptă un copil de la Borcea


Valentina Pelinel (35 de ani) este însărcinată în luna a şasea, iar tatăl băieţelului este Cristi Borcea. Vestea că va deveni mămică a fost dată chiar de ea, în urmă cu două luni. Anunţul a tulburat-o enorm pe Alina Borcea, care încearcă în continuare să salveze aparenţele, susţinând că nu se pune problema unui divorţ şi că nu are „soţ de lăsat”. Cristi Borcea a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani şi 4 luni în “Dosarul Transferurilor”. Averea lui este estimată la 80 de milioane de euro. Fostul acţionar de la Dinamo a mai băgat bani într-o firmă de distribuţie a gazului lichefiat şi într-un restaurant de fiţe din Miami.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

  • alina vidican cristi borcea

    În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

  • alina borcea vizita

    Ultimele zile au fost furtunoase pentru Alina Borcea! Soţia afaceristului a decis că e timpul să divorţeze de omul cu care s-a măritat în 2011 şi a făcut primele demersuri în acest sens: a vorbit cu avocatul, a stabilit ce e de făcut, iar sâmbătă (13 februarie) mers în vizită la Cristi Borcea fără verighetă!

  • mihaela borcea

    Cristi Borcea a ajuns să fie invidiat de toți cei care sunt închiși în Arestul Central al Poliției Capitalei. Și asta pentru că o zi de vizită pentru fostul boss dinamovist înseamnă revederea cu câte o femeie din viața lui.