Adriana Bahmuțeanu își apără iubitul: ”Nikos are probleme cu inima, l-au săltat ca pe un infractor”

adriana-bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu
foto: Click!

Clipe grele pentru Adriana Bahmuțeanu ( 46 de ani)! Joi dimineață, iubitul ei, grecul Nikolaos Papadopoulos (43 de ani), a fost ridicat de mascați din locuința sa din Constanța, și carantinat cu forța la Techirghiol, deși nu este suspect de coronavirus. El revenise din Grecia de cinci zile și se afla în izolare. "Nikos are probleme cu inima. L-au săltat ca pe un infractor", a spus Bahmuțeanu pentru Click!

Adriana Bahmuteanu are o relație de mai mult timp cu artistul de origine greacă Nikolaos Papadopoulos, însă ambii au păstrat discreția. Adriana se ocupă și de impresarierea și managementul artistic al cântărețului, pe plaiurile noastre. Melodiile acestuia sunt foarte cunoscute, iar România i-a devenit a doua casă, din 2012, când s-a stabilit aici. De opt ani, el deține o casă la Constanța și face naveta Grecia-România pentru concerte, pentru relaxare sau pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Lunar, artistul face naveta pentru a merge la medic, iar vineri, 22 mai, acesta se întoarcea în țară după ce își efectuase tratamentul în țara natală. A intrat pe la granița cu Bulgaria, pentru control, a fost oprit la Vama Giurgiu, iar cei de la Poliția de Frontieră l-au chestionat și i-au dat să completeze un formular. Din păcate, artistul nu stăpânește deloc limba română și este posibil ca formularul să fi fost completat greșit. Așa se întâmplă că joi (28 mai), la orele dimineții, Nikos s-a trezit cu mascații în casă. Aceștia l-au luat pe sus, l-au băgat în dubă și l-au transportat la Techirghiol, la spitalul de carantinați, unde condițiile sunt ca de pușcărie, după cum spune chiar Adriana.

nikolaos_papadopoulos.jpg

Artistul de origine greacă Nikolaos Papadopoulos
foto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu: "L-au carantinat forțat"

"Este foarte urât ce se întâmplă! Nikos Papadopoulos a venit din Grecia acum șase zile și se afla în izolare în casa lui din Constanța, conformându-se normelor date de autorități. Iată că joi dimineața el a fost luat de mascați de parcă ar fi fost cel mai mare criminal, și apoi dus la Techirghiol în carantină, în condiții de tot râsul. Nici nu i s-a făcut testul anti COVID-19, pe motiv că nu prezintă febră și simptomele asociate virusului, dar l-au carantinat forțat! El are probleme cu inima, nu vorbește română, chiar nu înțeleg de ce se procedează în felul acesta. Este inuman, ilegal să procedezi așa cu un om care a respectat condițiile. Autoritățile au făcut abuz", ne-a spus Adriana Bahmuteanu.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană este împotriva modului în care autoritățile au procedat cu partenerul ei, iar acum aceasta vrea să îi facă dreptate și să fie lăsat la domiciliul lui. A vorbit cu celebra avocată Lizeta Haralmbie și a făcut publică povestea pe la toate canalele de știri. "Nu voi lăsa lucrurile așa, pentru că nu s-a procedat corect. Dacă omului ăstuia i se făcea rău și murea, sigur se spunea că avea Coronavirus. Eu voi face tot ce îmi stă în putință să i se facă dreptate. Dacă nu ar fi respectat regulile, sigur eram de acord cu procedura, dar să iei un om din casă în izolare, în papuci și în haine de casă, nu e deloc normal", a mai spus vedeta tv.

Citește și:

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat din casă de mascați. „A fost o neînțelegere”, spune artistul

Adriana Bahmuţeanu le duce dorul copiilor: «Băieții sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier»

Loading...