Adrian Păduraru joacă la Hollywood, la 31 de ani de la «Declaraţie de dragoste»

p112-13-vedete-paduraru.jpg

2017. Actorul a jucat şi în două filme româneşti, care vor avea premiera anul acesta

Adrian Păduraru (56 de ani), care a rămas în sufletele românilor cu rolul lui Alexandru, din celebrul film românesc pentru adolescenţi „Declaraţie de dragoste” (1986), a primit o ofertă de invidiat.

După ce anul trecut a jucat în „Valea mută”, serialul produs de HBO, artistul va juca în serialul american „Iron Fisting”, regizat şi produs de actorul american Channing Tatum. Se zvoneşte că o parte din această producţie se va filma chiar în România, în diverse locaţii din ţară, dar şi din Bucureşti.

Zoom
1986. Alături de Teodora Mareş, în ”Declaraţie de dragoste”

În plus, actorul va mai avea două premiere anul acesta, căci a lucrat cu Dan Chişu pentru pelicula „Aniversarea”, dar şi cu Serge Ioan Celebidachi, pentru filmul „Octave”, din distribuţia căruia mai fac parte artiştii Marcel Iureş, Victor Rebengiuc şi Andi Vasluianu.

loading...
Loading...

Citește și

  • La 31 de ani de când a jucat în rolul lui Alexandru din „Declaraţie de dragoste”, Adrian Păduraru revine pe micile ecrane cu un nou rol. Este vorba de cel din serialul „Valea mută”, care va debuta la HBO pe 23 octombrie.

  • declaratie de dragoste

    Povestea de dragoste dintre Ioana și Alexandru din filmul ”Declarație de dragoste” a marcat adolescența unor generații întregi de liceeni. Teodora Mareș și Adrian Păduraru, actorii care au interpretat îndrăgitele personaje, au aprins pasiuni nebune printre fani la vremea respectivă. Din păcate, fericirea de pe ecran nu s-a transferat în viața personală a celor doi actori, marcată de divorțuri, depresii, scandaluri și procese de paternitate.