Adrian Năstase, un bunic fericit! În ce vacanță și-a dus nepotul de 3 luni

adrian_nastase.jpg

adrian nastase nepot costinesti vacanta
Adrian Năstase și nepoțelul lui, Nicolas
foto: arhiva personala

Fostul premier Adrian Năstase are timp să se ocupe de ceea ce îi face cu adevărat plăcere, acum de când nu mai este atât de implicat în activitățile politice. De câteva zile, fostul prim-ministru a ajuns pe Litoral, în vacanță cu soția, dar fericirea s-a produs în momentul în care fiul său cel mare Andrei, soția lui, Bianca, și nepoțelul Nicolas s-au alăturat bunicilor, la Costinești.

De când a devenit bunic, fericirea i se citește pe chip lui Adrian Năstase. Fiul său cel mare, Andrei, i-a adus această bucurie, iar în urmă cu doar câteva zile i-a oferit un alt motiv să zâmbească. Și-a dus soția și fiul de doar trei luni în prima vacanță în trei, la Costinești. Încăntat peste măsură, fostul premier a făcut publice imagini din concediu pe blogul personal.  

andrei_si_nicolas.jpg

andrei nastase nicolas
Andrei Năstase este căsătorit cu Bianca Ciuvăț și au împreună un băeițel de doar trei luni
foto: arhiva personala

Când a aflat că în familia lui a venit pe lume un bebeluș, fostul premier se afla la o dezbatere și a cerut permisiunea să se retragă. 

”Vă rog, iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot, vă rog să-mi daţi voie să mă retrag”, le-a spus Adrian Năstase participanţilor îainte de a părăsi sala.

La începutul lunii iulie, Adrian Năstase a participat la botezul micuțului Nicolas, la Biserica Sf. Vineri din București. Naşul bebelușului a fost Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei. 

Loading...

Citește și

 • botez nepot adrian nastase

  Zi de mare sărbătoare în familia fostului premier, Adrian Năstase. Fiul său, Andrei, şi-a creştinat bebeluşul, vineri, la o biserică din Capitală. Emoţionat, naşul micuţului, Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei a fost cel care a intrat cu copilul în lăcaşul cult.

 • andrei nastase bianca ciuvat parinti bebelus baietel

  Fostul premier Adrian Năstase şi soţia lui, Dana, nu-şi mai încap în piele de fericire de când fiul lor, Andrei, i-a făcut bunici. Soţia băiatului cel mare al politicianului a născut vineri un băieţel de nota zece. Emoţionaţi, părinţii şi bunicii au mulţumit apropiaţilor pentru urările de bine transmise şi au dezvăluit numele bebeluşului.

 • andrei nastase adrian bianca copil

  Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei (30 de ani), a devenit tată, vineri (24 martie). Soția lui, Bianca Ciuvăț, a adus pe lume un băiețel. Fostul premier a devenit bunic și a aflat vestea chiar în timpul unei dezbateri ce avea loc la Palatul Parlamentului.

 • andrei nastase bianca ciuvat

  Fostul premier are toate motivele să fie fericit. Fiul său cel mare se însoară și îl va face curând bunic. Andrei Năstase (30 de ani) și iubita sa, designerul Bianca Ciuvăț, au depus actele pentru cununia civilă.