Adolescenta din imagine este o solistă foarte iubită. O recunoști?

corina_adolescenta.jpg

corina chiriac in adolescenta
A cântat la pian și vioară încă din copilărie
Foto: arhivă personală

Adolescenta din imagine este de câteva zeci de ani una dintre cele mai apreciate soliste din peisajul muzical autohton. A lansat sute de melodii cărora le-a dat viață prin felul său unic de interpretare.

Când spui ”Mama, doar mama”, ”Inima ta” și ”Strada Speranței”, spui Corina Chiriac (68 ani). Sunt melodiile de referință din cariera interpretei noastre, care provine dintr-o familie de muzicieni. Mama, Eliza, a fost profesoară de pian, iar tatăl, Mircea Chiriac, a fost un cunoscut compozitor. 

Cu un an înainte de Revoluție, Corina a plecat în America, în California, acolo unde l-a cunoscut pe singurul bărbat care i-a devenit soț, Virgil Anastasiu, alături de care s-a întors în țară în 1994 și de care a divorțat trei ani mai târziu. Solista nu a avut copii, dar iubește enorm animalele. Încă din copilărie a manifestat veleități artistice. A cântat la pian și la vioară, apoi a dat la actorie.

corina-chiriac-copilarie.jpg

corina chiriac in adolescenta
Iubea animalele din copilărie
Foto: arhivă personală

 

În 1970, Corina Chiriac a câștigat concursul "Steaua fără nume", iar în anul următor a obținut Cerbul de bronz la concursul de al Brașov, "Cerbul de aur", competiție care are toate șansele să se reia acum, după 9 ani de pauză.

corina-1.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac este una dintre cele mai mari interprete de la noi
Foto: arhivă personală

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1