Adina Buzatu și-a făcut testul pentru Covid-19, după petrecerea de la mare

adina-buzatu-test2.jpg

Adina Buzatu ne arată rezultatul testului: negativ
Adina Buzatu ne arată rezultatul testului: negativ

Au trecut 17 zile de la controversata petrecere de la malul mării, organizată cu ocazia deschiderii unui resort de lux și la care au participat mai multe vedete, fără să se respecte normele sanitare impuse de autorități. Persoane publice celebre se pare că s-au infectat acolo cu noul coronavirus. Printre participanți a fost și Adina Buzatu. Pentru a nu sta cu grijă, stilista și-a făcut luni un test rapid.

„Ce vreau să lămuresc este faptul că petrecerea a avut loc acum 16 zile, a fost la mare în aer liber și nu am fost în pericol pentru că nu m-am pupat, nu m-am apropiat, nu m-am văzut cu necunoscuți în felul acesta astfel încât să fie riscuri. Dar, pentru siguranța tuturor, și a mea, de ce nu, am fugit acum la clinică să-mi fac un test rapid”, a declarat ieri Adina Buzatu, filmând întreaga experiență și afișând „dovada” pe paginile ei de socializare.

Adina Buzatu și-a făcut testul pentru Covid-19 pentru liniștea ei

adina-buzatu-test.jpg

Adina Buzatu și-a făcut test pentru covid-19
Stilista s-a testat la o clinică privată din București

Recunoaște că a avut ceva emoții, dar s-a liniștit când a văzut rezultatul. „Bine că a ieșit negativ și am liniștit pe toată lumea pentru că mulți mi-au scris, m-au întrebat dacă sunt ok. Am făcut acest test benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă. Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19”, a explicat Adina.

O vedetă PRO TV s-ar fi infectat la respectiva petrecere

Petrecerea la care se referă stilista a ajuns în atenția publicului după ce PRO TV a anunțat printr-un comunicat că mai mulți angajați ai trustului s-au îmbolnăvit. Presa a suspectat că printre aceștia este și Andreea Esca, făcându-se automat legătura cu petrecerea la care a participat la finalul lunii iunie, împreună cu fiica ei, Alexia Eram, unde nu s-a prea ținut cont de regulile de distanțare, nu s-a purtat mască.

Adina Buzatu: „Cum s-a ajuns aici, nu știu”

Adina Buzatu a participat și ea la acea petrecere, dar mărturisește că și-a luat toate măsurile de precauție. „Pe tot parcursul serii, atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar persoanalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți. Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile. Mai mult de atât, recent, mi-am făcut la o clinică de detox un tratament care ridică imunitatea și ajută la prevenirea contactării virușilor, inclusiv SARS CoV – 2”, a declarat pentru Click! Adina Buzatu.

Loading...
 
 

Citește și