Adina Buzatu, eforturi uriașe ca să-și salveze afacerea cu haine

adina_buzatu_vali_barbulescu.jpeg

adina buzatu shooting vali barbulescu
Adina Buzatu și fotograful Vali Bărbulescu au colaborat de foarte multe ori pentru a realiza ședințe foto împreună
foto: arhiva personală

Adina Buzatu este una dintre multele persoane publice cu business propriu care sunt foarte afectate financiar din cauza situației de criză din România, situație cauzată de pandemia mondială cu coronavirus. „Am probleme cu business-ul, de când magazinul îm ieste închis. Recunosc, îmi este foarte greu, pentru că sunt de felul meu workaholică (dependentă de muncă, n.r.). E un moment dificil, dar trebuie să ne bucurăm de viață”, a mărturisit stilista într-un videoclip difuzat live pe conturile personale de facebook și instagram.

Deși trăiește în autoizolare la domiciliu de aproape o luno, Adina a rămas la fel de activă pe rețelele sociale, tocmai pentru a păstra viu interesul clienților săi. Și, zilele trecute, după ce s-a sfătuit cu colaboratorii săi, i-a venit o idee cu totul inedită: va organiza o ședință foto de la distanță. Ședințele foto presupun întâlnirea în același spațiu a unei echipe cu foarte mulți oameni, mai ales dacă shooting-ul este unul de fashion. Vineri, 10 aprilie, de la ora 17.00, printr-o transmisie live pe facebook și instagram, Adina Buzatu va demonstra că se poate face o astfel de ședință și „on remote”, cum ar spune americanul, adică de la distanță. Și, cu această ocazie, a bifat și o premieră mondială!

Premieră mondială: Adina Buzatu face prima ședință foto de la distanță

adina_buzatu_echipa_sedinta_foto.jpeg

adina buzatu echipa sednta foto
Adina Buzatu, alături de echipa sa de colaboratori, la o ședință foto din trecut. De data aceasta, însă, nu se vor mai putea întâlni, ci toți participanții vor participa la shooting de la distanță
foto: arhiva personală

 

În acest proiect, pentru a realiza noua ședință foto care să promoveze produsele „TRENDS by Adina Buzatu”, alături de stilist lucrează fotograful Vali Bărbulescu, modelul Iulian Damaschin, make-up artistul Mihaela Vasile și hairstylist-ul Cristi Pascu. „Este prima campanie a unui brand organizată și ghidată de la distanță, respectându-se regulile impuse de starea de urgență”, declară Adina Buzatu. Adina explică și cum se poate desfășura o astfel de ședință foto de la distanță: „Modelul ales nu se va întâlni nici cu hairstylistul, nici cu stilistul, nici cu make-up artistul sau cu fotograful. El a primit atât ținutele, produsele de hairstying și make-up, cât și aparatura completă necesară fotografierii, printr-un curier rapid. Astăzi, el va fi îndrumat online, toți participanții urmând să fie live pe contul de Facebook Adina Buzatu. Toate persoanele implicate vor lucra de acasă, din confortul propriei locuințe, iar fotografiile vor fi realizate cu tehnologie coordonată de fotograf, tot de la distanță, prin control vocal”.

Adina nu mai poate apărea de data aceasta în fotografii, alături de manechinii ei

adina_buzatu_manechini.jpg

adina buzatu manechini sedinta foto trends
Adina Buzatu obișnuia să se fotografieze împreună cu manechinii săi, pentru a promova hainele din magazinul său
foto: Trends by Adina Buzatu

 

Adina a ales să facă acest efort uriaș, de a coordona de la distanță o ședință foto, pentru a-și putea promova noua colecție de haine. „Este un proiect revoluționar extrem de necesar, deoarece clienții Trends își doresc să vadă colecția de primăvară/vară 2020. Lucrez cu aceeași echipă extraordinară, ca și până acum, sub îndrumarea genialului fotograf Vali Bărbulescu, ale cărui idei creative depășesc orice imaginație. Ședința aceasta foto va fi transmisă în timp real și simultan, de la ora 17.00, pe conturile mele de socializare”, a mai spus Adina Buzatu.

De când este acasă, Adina petrece mai mult timp cu fiica ei, Sara. Imagini inedite, din casa vedetei:

 

Citește și:

 

Loading...

Citește și

  • andreea esca si mihaela radulescu alaturi de copiii lor

    Sunt frumoşi, talentaţi şi au părinţi celebri care câştigă suficient de bine încât să îi trimită la studii în străinătate. Copiii vedetelor învaţă la facultăţi prestigioase din lume, unde costurile unui singur an de şcolarizare ajung chiar şi la preţul unui apartament cu trei camere din Bucureşti. Click! vă spune cât investesc divele de top în viitorul juniorilor.

  • Adina Buzatu (38 de ani) este o femeie atrăgătoare, inteligentă şi cu mult sex-appeal. Însă este singură. Asta pentru că, aşa cum a povestit stilistul vestimentar în cadrul ediţiei de duminică (7 iunie) a emisiunii "Constantin 60' ", de la Prima TV, e destul de rigidă când vine vorba de relaţiile afective.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1