Adina Alberts a născut. Ce spune Viorel Cataramă după ce a devenit tătic de fată

viorel-si-adina-au-devenit-parinti.jpg

Cataramă şi actuala lui soţie, Adina Alberts, au devenit părinţi

Medicul estetician Adina Alberts (46 de ani), soţia afaceristului Viorel Cataramă (60 de ani), a născut sâmbătă (15 august), o fetiţă perfect sănătoasă.

Aceasta a născut primul copil al cuplului chiar de Sfânta Maria. În culmea fericirii este şi Viorel Cataramă, care a devenit tătic de fată. Omul de afaceri a intrat în legătură telefonică la Antena Stars şi a oferit mai multe detalii despre bebeluşul său. Cei doi au hotărât ca numele întreg al fetiţei să fie Briana Maria Cataramă.

"Mulţumesc pentru felicitări. Fetele sunt bine, foarte bine, toată lumea e bucuroasă, fericită. Evident când se naşte un copil, e un moment de maximă bucurie şi fericire. Are 51 de centimetri lungime şi 3,59 kilograme la naştere", a spus Viorel Cataramă la Antena Stars.

Adina Alberts a avut o sarcină uşoară

Pe toată perioada sarcinii, Adina Alberts a fost foarte activă. N-a avut nicio problemă majoră, iar burtica de gravidă abia i s-a zărit. În luna a opta de sarcină, burtica Adinei era aproape inexistentă.

Viorel Cataramă mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Milionarul Viorel Cataramă mai are un băiat, în vârstă de 14 ani, din căsnicia cu Adela Surugiu. Au trecut cinci ani de când au pus punct unei relaţii de 15 ani, însă continuă să se întâlnească prin tribunale. Viorel Cataramă a fost dat în judecată anul trecut, de fosta sa iubită, Adela Surugiu. Miza este, din nou, custodia fiului lor, Ştefan Tudor, care este în grija tatălui.

Adina Alberts şi Viorel Cataramă, căsătoriţi de 2 ani

Omul de afaceri şi-a refăcut viaţa alături de esteticianul Adina Alberts. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2013, după trei ani de relaţie. Evenimentul fastuos a avut loc pe domeniul reşedinţei lor din Snagov.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1