Adevărul despre viitorul juraţilor de la “Te cunosc de undeva”!

14_3-col-juriu-te-cunosc.jpg

Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Andrei Aradits

Click! a aflat că primăvara aceasta, sezonul cu numărul 13 al show-ului “Te cunosc de undeva” nu va mai intra în grila de programe a postului Antena 1. Motivele ar fi mai multe: emisiunea s-a cam rutinat, investițiile sunt mari, iar cifrele de audiență și-au mai pierdut din strălucire.

 Vestea bună este că show-ul va sta pe tușă doar un sezon, iar din toamnă echipa se va reuni la muncă. „Chiar dacă juraţii au fost puşi pe liber pentru un sezon, ei au semnat deja contactele pentru cel din toamnă. Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan au doar o pauză mai lungă”, ne-au povestit surse din interiorul Antenei 1.

Cei patru juraţi au oricum multe alte proiecte individuale. Andrei Aradits are contracte de publicitate, Andreea Bălan, o grămadă de concerte, Ozana Barbancea are treabă cu lecțiile de canto, iar Aurelian Temişan are spectacole de teatru şi concerte. În schimb, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, prezentatorii show-ului “Te cunosc de undeva”, au împuşcat alte angajamente. Pe Alina Puşcaş o puteţi vedea în serialul “Fructul oprit”, iar pe Cosmin Seleşi, la cârma emisiunii “Aici eu sunt vedeta!”, de la Antena 1. 

Loading...