Adevărul despre viaţa amoroasă a lui Ilie Năstase. Cum a recunoscut că a avut 2500 de femei

ilie-nastase_2.jpg

ilie nastase
Ilie Năstase a fost căsătorit de patru ori, dar speră să îşi găsească liniştea lângă Ioana Simion

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, fost număr 1 mondial şi câştigător la US Open şi Roland Garros şi-a amintit cu drag, dar şi cu amuzament despre legendele care au circulat în jurul vieţii sale personale. Subiectul doamnelor care au fost cucerite de-a lungul vremii de către tenismen nu a fost trecut cu vederea de acesta. El a lămurit mitul celor 2500 de femei cu care ar fi avut aventuri.

Ilie Năstase a avut dintotdeauna o viaţă amoroasă demnă de un roman. A fost căsătorit de cinci ori, iar mariajele sale nu au fost lipsite de suişuri şi coborâşuri şi de scandaluri care au ţinut prima pagină ziarelor. Tenismenul nu evită să discute despre femeile care i-au fost alături, lucru evident şi în rândurile din cartea sa biografică, scrisă de o britanică. 

ilie-nastase.jpg

ilie nastase
Ilie Năstase, în tinereţe

Ilie Năstase a lămurit legenda celor 2500 de doamne cu care, de-a lungul vremii, ar fi avut aventuri de scurtă scurtă durată. El a mărturisit că i-a ascuns celei care îi redacta cartea numărul real de partenere pe care l-a avut până când, într-o seară, încurajat de consumul unor licori bahice, a decis să îi dezvăluie realitatea care avea să o şocheze pe britanică. Informaţia a făcut cu siguranţă deliciul cărţii. 

ioana-simion-ilie-nastase-deschidere1.jpg

ioana simion si ilie nastase
Ioana Simion şi Ilie Năstase
Foto: Mihai Ionescu

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee... Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase pentru Gazeta Sporturilor, potrivit digisport.ro. 

2_3_6.-1col-caseta-nunta-ilie-amalia-afp-2.jpg

ilie nastase si amalia nastase
Ilie Năstase şi Amalia s-au căsătorit în anul 2003

Ilie Năstase, cinci soţii şi cinci copii

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori şi are 5 copii. Prima lui mare iubire a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia, care i-a dăruit o fiică, pe Bathalie (42 de ani). Au fost căsătoriţi în perioada 1972-1982. După doi ani de la divorţ, s-a căsătorit cu fotomodelul american Alexandra King (1984-2002), alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani).

Cu Amalia Teodorescu a fost căsătorit în perioada 2003-2010, din mariajul lor rezultând două fete (Alessia, 15 ani) şi Emma (12 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, de care a divorţat după 5 ani (2013-2018). Ioana Simion este a cincea soţie.

Loading...
 
 

Citește și

  • ioana nastase

    Dulce este împăcarea! Așa spune acum Ilie Năstase, după ce soția sa, Ioana, i-a iertat greșelile care au făcut-o să părăsească domiciliul conjugal și să se răzgândească în privința nunții. Și ca să parafeze împăcarea, Ilie o duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania.

  • ilie nastase sotii

    S-a zvonit că Ilie Năstase şi Ioana Simion, proaspăta lui soţie, ar fi ajuns într-un punct critic al căsniciei lor. Marţi (30 iulie), fostul tenismen a spulberat toate aceste speculaţii când şi-a făcut apariţia la ceremonia de decorare a Simonei Halep alături de frumoasa lui parteneră de viaţă, o prezenţă care, de altfel, nu a trecut neobservată, într-o rochie mini de culoare albă. În urmă cu trei ani, acelaşi Ilie Năstase mergea la Cotroceni împreună cu Brigitte, şi ea elegantă din cap până în picioare. Rămâneţi să decideţi voi care a nimerit mai bine ţinuta potrivită pentru un astfel de eveniment.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1