Adevărul despre retragerea Dragăi Maria Olteanu din lumea teatrului

Actriţa Draga Olteanu Matei a povestit într-un interviu realizat recent că, înainte să afle că va fi distribuită în echipă cu Ştefan Bănică, a avut un vis care a anunţat-o acest lucru.

Aceasta şi-a dorit mult să ajungă atât de cunoscută şi a povestit unul dintre visele în care se vedea purtată pe braţe de Divinitate şi era îmbrăcată cu o cămaşă albă.

"Ștefan Bănică a plecat într-un turneu în Israel, a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. Înainte să aflu că am fost distribuită, am visat cu o lună înainte că eram în pustie, în Sahara. Mă gândesc că nu poți visa unde nu ai fost. Niște dune văzusem, în filme, cărți. Niște dune, un cer albastru și cald și pustie. Și Isus Hristos, îmbrăcat într-o cămașă de în, cu pletele pe care le știm, cu mir și ducându-mă în brațe, și eu eram într-o camașă de in, mă ducea ca pe un copil, din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă care ducea direct în cer, m-a lăsat acolo, s-a deschis o ușă și a intrat Isus pe ușă și am vrut să intru și eu. Mi-a pus mâna așa. Și a spus tu rămâi aici, mai ai treabă. M-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită", a declarat Draga Olteanu Matei.

Actriţa a explicat motivul pentru care s-a retras din teatru, motivând că tinerii trebuie să strălucească acum, este timpul lor.

"Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește. Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu", a continuat artista.

 

Loading...

Citește și

  • Draga Olteanu Matei, Radu Andrei Tudor, interviu TVR, actori Epoca de Aur, Amza Pellea

    De mai bine de un deceniu, Draga Olteanu Matei a devenit scumpă la vedere, preferând să-şi trăiască liniştită bătrâneţea la Piatra-Neamţ, departe de agitaţia Capitalei. Ajunsă la 84 de ani, actriţa şi-a păstrat farmecul şi umorul, dar recunoaşte că singurătatea nu e uşor de dus. În ultimii ani, cel mai bun prieten i-a devenit un jurnal, în care îşi aşterne gândurile.

  • Draga Olteanu Matei

    Una dintre cele mai iubite actriţe de comedie de la noi a trecut şi prin moment triste în cei 84 de ani, pe care îi împlineşte azi, 24 octombrie. Draga Olteanu Matei a povestit că s-a mutat la Piatra Neamţ, după ce a pierdut casa din București. “O prietenă de familie a ştiut să ne escrocheze îngrozitor”, spune marea doamnă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1