Adevărul despre relaţia lui Petre Roman cu fiica vitregă

oana_si_catinca.jpg

oana roman catinca zilahy
Oana şi Catinca se înţeleg perfect
Foto: arhivă personală

Fostul premier a fost un părinte exigent cu fiica sa, Oana, dar nu şi cu Catinca, fiica Mioarei provenită dintr-o altă relaţie. Nu de puţine ori, Oana Roman s-a plâns că tatăl ei nu a sprijinit-o suficient pentru a-şi face o carieră şi nici din punct de vedere financiar nu i-ar fi fost de prea mare ajutor. Cu fata Mioarei Roman, Catina Zilahy, fostul om politic s-a purtat cu mănuşi.

Oana Român a dezvăluit la emisiunea ei de pe Facebook cum se purta Petre Român cu fiica Mioarei, Catinca. Există o diferenţă de 9 ani între Oana Român şi Catinca. Vedeta a povestiti ce se întâmpla cu adevărat în familia fostului premier pe când vedetele erau copii. 

calina catinca iosif zilahy

"Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. Având un bebeluş mic în casă, Catincăi i-a plăcut foarte mult să mă bibilească, să aibă grijă de mine. Tatăl Catincăi venea la mine în casă, acesta a fost norocul. Tată a avut grijă de Catinca că şi cum era copilului lui, deşi în acte nu îi purta numele. Eram din generaţîi diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră”, a spus mezina familiei fostului premier în emisiunea „Oana punct Român”.

loading...
Loading...

Citește și

 • Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus

  Ce repede trece timpul! Pe 7 noiembrie 2009, Petre Roman (71 de ani) şi soţia lui, Silvia Chifiriuc (45 de ani), deveneau părinţii unui băieţel perfect sănătos, pe care l-au botezat Petrus. Acum puştiul are 8 ani, este frumos şi deştept şi a venit şi la televizor, alături de tatăl lui.

 • Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus

  Divorțul Oanei Roman de Marius Elisei a ajuns din nou subiect de dezbateri televizate, după o perioadă în care cei doi lăsaseră impresia că au depășit problemele. Prilej numai bun pentru mama Oanei, Mioara Roman, să-și amintească de propriul divorț, în speranța că experiența ei îi va fi de folos mezinei.

 • petre roman

  Oana Roman (41 de ani) încearcă să refacă relația cu tatăl ei la începutul acestui an, printr-o scrisoare emoționantă publicată în revista VIVA! Vedeta evocă momentele plăcute din copilăria ei, când Petre Roman îi recomanda cărți, o ducea în excursii la munte și îi lasa mesaje scrise pe tot felul de bucățele de hârtie.

 • Mioara Roman, Petre Roman, chirie RAAPPS, proces, divort, Silvia Chifiriuc

  Mioara Roman (77 de ani) are parte, în ultima vreme, numai de belele. Nici bine nu și-a revenit din șocul provocat de cei trei hoți care au intrat peste ea în casă, că acum s-a trezit cu o altă veste răvășitoare. Mioara are un nou proces cu cei de la RA-APPS, pentru restanța la chiria vilei din Primăverii din care a plecat acum doi ani.