Adevărul despre prima găină a Iuliei Albu. Ce s-a întâmplat cu Lou Lou

iulia_albu_gaina_1.jpg

iulia albu
Iulia Albu a fost surprinsă prima oară cu găina în ianuarie 2013
foto: arhivă Click!

Mare surpriză când Iulia Albu și-a făcut apariția, miercuri seară, la Gala Premiilor Radar de Media la braț cu un cocoșel de toată frumusețea! Cei care o știau pe faimoasa Lou Lou, găinușa cu care vedeta Kanal D s-a afișat prima oară în 2013, s-au întrebat, pe bună dreptate, ce s-a întâmplat cu neobișnuitul animal de companie al Iuliei. Fashion editorul a elucidat misterul, în exclusivitate pentru Click!

Nonconformistă cum o știm, Iulia Albu a avut un partener cel puțin bizar la Gala Premiilor Radar de Media. Vedeta, într-o costumație de inspirație japoneză, a fost însoțită de un cocoșel roșcat, care părea puțin speriat de agitația din jur. Prilej pentru prietenii vechi ai Iuliei s-o întrebe ce s-a întâmplat cu primul ei animal de companie din familia galinaceelor, faimoasa Lou Lou.

iulia_albu_gaina_3.jpg

iulia albu
Iulia Albu a venit la Gala Premiilor Radar de Media însoțită de un cocoșel
foto: Sever Gheorghe

 

”Lou Lou a murit de moarte bună”, a declarat Iulia în exclusivitate pentru Click!, elucidând misterul găinușei negre care a însoțit-o pe vedeta Kanal D la toate evenimentele mai mult sau mai puțin cu ștaif din 2013 încoace.

Fotoreporterii Click! Au fost primii care au surprins-o pe Iulia Albu cu găina pe străzile Bucureștiului, în ianuarie 2013. „Este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic şi se numeşte Chateau LouLou de la Fraise. Am achiziţionat-o de la un celebru crescător. Şi Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Mă va însoţi la toate ieşirile, mai mult sau mai puţin publice. Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcţie de eveniment", ne-a spus Iulia la vremea respectivă.

iulia_albu_gaina_2.jpg

iulia albu
Iulia mergea cu găina și la restaurant
foto: arhivă Click!
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1