Adevărul despre divorţul Paulei Chirilă! Uite când s-au separat legal

paula chirila.jpg

paula chirila
Paula Chirilă și fostul ei soț, Marius Aciu
foto: Gheorghe Chelu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anul trecut ne povestea, în exclusivitate, că a divorţat de soţul ei, Marius Aciu, însă nu a oferit amănunte, ci a preferat să se declare o femeie liberă pe piață, gata să se îndrăgostească din nou. Acum, Paula Chirilă ne-a spus toate dedesubturile despărțirii de tatăl fetiței ei.

Miercuri, 21 februarie, la avanpremiera filmului românesc „Scurtcircuit”, care a avut loc la Cinema Pro, actriţa Paula Chirilă (42 de ani) a strălucit de-a dreptul, într-o rochie de gală roșu-rubin. Am întrebat-o dacă starea de bine de acum are legătură cu vreo nouă relație căci, așa cum se știe, Paula a pus capăt unei căsnicii de 12 ani. „Încerc să mă iubesc pe mine mai mult. Mă ocup de mine, merg mai mult la masaj, la spa, am fost la doctoriţa Dana Miricioiu, la ea am făcut recent un soi de liposucţie cu laser. Merg la salon pentru mine, nu pentru altcineva. Am divorţat pe 1 noiembrie 2017, la notar. Sunt singură, dar nu pot să mă apropii chiar de oricine”, ne-a spus Paula Chirilă.

paula_chirila_2.jpg

Paula Chirila
Paula Chirilă a strălucit miercuri, 21 februarie, la Cinema Pro
foto: Gheorghe Chelu

Cât despre rolul din „Scurtcircuit”, drama regizorului Cătălin Saizescu, actriţa ne-a povestit detalii cu zâmbetul pe buze. “Când am dat castingul pentru acest rol, Cătălin mi-a spus că este vorba despre o româncă plecată în Spania, unde şi stă, şi mi-am dat seama că personajul meu e o cocălăreasă mai spălăcită. Adică o fată care ajunge să învârtă nişte bani. Nicodim Ungureanu, colegul meu, m-a chemat să dau o probă şi când am aflat că filmul e regizat de Cătălin Saizescu m-am bucurat foarte mult. Am simţit foarte bine personajul, ca atare am fost credibilă de la casting, deşi eu nu sunt prea bună la astfel de castinguri. Personjul meu e o proastă cu ifose, pe care o mai atinge bărbatul. Mi-a plăcut personajul, că e destul de comic. La filmări m-am înţeles foarte bine cu toată lumea, au fost multe secvenţe care au picat la montaj, am filmat mult mai mult”, ne-a povestit Paula Chirilă la avanpremieră.

paula chirila marius aciu.jpg

paula chirila sot
Paula Chirilă și Marius Aciu, la petrecerea Cosmopolitan, octombrie 2016
foto: Sever Gheorghe

Ce spunea în decembrie

Paula a recunoscut încă de anul trecut că s-a separat de soţ şi că e liberă “pe piaţă”. “Am slăbit peste 10 kg, pot spune că am făcut foamea, n-am avut timp să mănânc. În plus, am avut şi o perioadă mai grea cu schimbarea asta din viaţa mea (n.r. se referă la divorț). Însă despre schimbarea asta o să vorbim cu timpul. Nu prea am mâncat, o făceam doar seara, mâncam numai brânzeturi şi beam vin roşu. Şi nu, nu am nici un iubit. E deschisă lista”, declara Paula pentru Click!. Din cauza programului încărcat, blondina a fost nevoită să refuze propunerea celor de la Antena 1, de a participa la show-ul “Asia Express”. “Din păcate, nu am putut să plec în Asia, nu aveam cum să o las pe Carla singură (n.r. fiica ei de 8 ani). În plus, muncesc foarte mult, conduc secţia pentru copii a Teatrului <Alexandru Davila> din Piteşti. Vin, plec, vin, plec. Am o mulţime de evenimente acolo, joc cu Bebe Cotimanis, Adrian Păduraru, Iulia Dumitru. Un spectacol se numeşte <Romeo şi Julieta>, iar celălalt, <Old Love>”, ne-a spus Paula Chirilă.

paula chirila.jpg

paula chirila fetita
Paula Chirilă, alături de fiica ei, Carla
foto: arhiva Click!

S-au căsătorit acum 12 ani, la Cluj

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Soţul ei este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Cei doi  au o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 8 ani. Timp de zece ani, actrița a făcut naveta Bucureşti-Cluj pentru a-și păstra familia, care a fost pe punctul de a se destrăma în urmă cu un an. Paula descoperise atunci niște mesaje ciudate dintre soțul ei și o tânără domnișoară. ”Am crezut că deţin secretul unei căsnicii fericite, dar se pare că şi pentru mine a rămas un secret, până la un punct, când ne-am clătinat uşor. În cazul nostru, este vorba despre iertare şi despre toleranţă. E foarte uşor să dai cu piciorul şi să strici tot ce-ai construit şi e mai greu să consolidezi şi să menţii o relaţie care a trecut proba timpului”, ne declara Paula anul trecut.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • paula Chirila Marius Baciu

    Fix în urmă cu un an, Paula Chirilă recunoştea că mariajul ei cu Marius Aciu este pe butuci, însă declara că face tot posibilul să îşi salveze căsnicia. Din păcate, efortul ei a cam fost în zadar, pentru că din interviul pe care ni l-a oferit a reieşit un singur lucru: că este mai mult singură. În plus, a renunţat şi la verighetă.

  • paula chirila sot

    Paula Chirilă (41 de ani) își reconstruiește cu răbdare căsnicia după ce vedeta și soțul ei au trecut printr-un moment de cumpănă care le-ar fi putut fi fatal. Schimbările care se petrec acum în bucătăria intimă a cuplului sunt sunt vizibile și la exterior. Paula Chirilă și Marius Aciu au provocat rumoare la cel mai recent eveniment la care au participat.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5