Adevărul despre boala Denisei Manelista. Singurul tratament care o mai poate salva

Denisa Răducu (27 de ani) duce bătălia vieții ei. Bolnavă de cancer într-un stadiu extrem de avansat, cântăreața a mers la cei mai buni medici din Europa pentru a încerca un miracol.

Surse din preajma solistei ne-au povestit momentele dramatice prin care trece Denisa dar și detalii despre tratamentul la care a apelat pentru a încerca să oprească efectele devastatoare ale bolii de care suferă. 

Denisa a descoperit în urmă cu ceva vreme că are o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie, fără să bănuiască. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului.  

În urmă cu câteva luni, artista a ajuns la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. 

Asta a fost singura soluție pe care au avut-o la îndemână medicii, excluzându-se din start varianta transplantului sau a unei serii de operații pentru a se încerca eliminarea tumorii.

Ei speră că, prin această procedură, i-ar mai fi obținut Denisei măcar încă un an de trăit. „Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă”, spunea Denisa la începutul lunii mai. 

 

deni.jpg

denisa manelista cancer hepatic boala tratament
Denisa se află într-o fază avansată a bolii şi a apelat la un tratament alternativ
foto: arhiva personală

minodora.jpg

minodora
Minodora a avut lacrimi în ochi când a vorbit despre Denisa
Foto: captură Antena Stars

denisa.jpg

denisa manelista
La doar 27 de ani, Denisa se luptă cu probleme grave de sănătate
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și