Adelina și Virgil, un an de căsătorie sărbătorit cu declarații de dragoste publice! Au avut o nuntă de poveste

106501130_889751061507198_4198169733031984770_n.jpg

Adelina Pestrițu, mesaj emoționant pentru soțul ei
Foto Instagram

Adelina Pestrițu a publicat un mesaj emoționant la un an de la cuninia civilă cu Virgil Șteblea, iar fanii i-au scris zeci de mesaje de felicitare. Este bine cunoscut faptul că cei doi se iubesc foarte mult, dar declarația supremă din partea fostei prezentatoare tv nu a lipsit pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu și-a surprins soțul cu o declarație de dragoste publică, care cu siguranță l-a emoționat cu adevărat. Iată că acum, la un an de la cununia civilă, iubirea dintre ei este și mai puternică. Adelina nu s-a ascuns și a publicat cel mai frumos mesaj de dragoste direct pe Instagram, unde a atașat i câteva fotografii de la frumosul eveniment petrecut în urmă cu un an. 

106707104_198911528150028_6414993898404414471_n.jpg

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, un an de la cununia civilă
Foto Instagram

Adelina Pestrițu și Virgil au îmrepună o fetiță superbă, cu carese mândresc la fiecare pas. De această dată, actul suprem al iubirii a venit din partea soției, Adelina a scris un mesaj emoționant pe Instagram, la un an de la cununia civilă. 

„Un an de când port oficial numele tău, Șteblea Virgil! La mulți ani, nouă! Te iubesc!”, a scris diva. 

Adelina Pestrițu și Virgil se gândesc la al doilea copil

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au devenit părinții unei fetițe adorbaile, dar amândoi simt că este timpul pentru ca Zenaida să aibă un frățior sau o surioară cu care să se poată juca și care să-i fie alături toată viața. Desigur, factorul principal decisiv în această direcție este soacra Adelinei, care de mult timp le amintește cât de important este pentru fiica lor să nu fie singură. 

„Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu la Digi24. 

Adelina Pestrițu a avut o nuntă de poveste

Rochia de mireasă aleasă de vedetă a fost una spectaculoasă prin simplitatea ei, în mod paradoxal, Adelina optând să îmbrace o ținută deloc extravagantă, așa cum ne obișnuise, ci să meargă pe rețeta clasică, elegantă, care nu dă niciodată greș.

Loading...
 
 

Citește și